Annonce
Kerteminde

Trods politianmeldelse: Borgmester slipper for tiltale

En glad borgmester Kasper Olesen sammen med Jesper Schmitz, da det blev offentliggjort, at det er Jesper Schmitz's nystiftede firma, der skal bygge på havnen. Arkivfoto: Helle Kryger
Borgmester og viceborgmestre blev politianmeldt af tidligere byrådsmedlem Lars Bo Jensen. Nu har Fyns Politi meddelt, at der ikke er noget at komme efter.

Kerteminde: Kertemindes tre politiske spidser: Borgmester Kasper Olesen (S), viceborgmester Hans Luunbjerg (V) og 2. viceborgmester Klavs Lauridsen (K) slipper for at skulle bag tremmer eller betale bøder.

- Fyns Politi har meddelt mig, at de har undersøgt sagen og konstateret, at der ikke er noget at komme efter, oplyser Kasper Olesen.

Det var tidligere byrådsmedlem Lars Bo Jensen, der havde meldt de tre borgmestre til politiet for at have fortiet, at det var samme Jesper Schmitz, der for et par år siden lovede Kerteminde en million-legeplads, som senere fik lov at købe havnegrunden. Uden i øvrigt at have leveret legepladsen.

- Han har lovet en gave samtidig med, at han har handlet med kommunen. De burde have fortalt borgerne, at Jesper Schmitz havde lovet dem at bygge en stor legeplads til 13 millioner kroner, da de indgik en handel med ham om Nordre Havnekaj, sagde Lars Bo Jensen, da han oplyste offentligheden om politianmeldelsen.


Fyns Politi har meddelt mig, at de har undersøgt sagen og konstateret, at der ikke er noget at komme efter.

Kasper Olesen (S), borgmester


Lars Bo Jensen mente ikke, at der var tale om bestikkelse, men han mente, at "den goodwill, han har fået på at give den her gave, den har ført ham igennem processen, så de har haft svært ved at sige nej til alle de ting, han har lagt oven i".

Men politiet har altså haft næsen i sagen og ikke fundet, at der var noget strafbart i det.

Annonce

Nu går arbejdet snart i gang på havnen

- Nu glæder vi os bare til at komme i gang med at få lavet infrastruktur på havneområdet, siger Kasper Olesen.

- Det går i gang i løbet af de kommende uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce