Annonce
Faaborg-Midtfyn

Trods knækkede vinger: Møllen kører stadig

Aastrup Mølle

De nye vinger på den restaurerede Aastrup Mølle er faldet af. Men Stofmøllen på samme adresse eksisterer fortsat, og ejeren er ikke bleg for at beskrive udvalget som det største på Fyn. I selve møllen sælges brugt og antikt på tre etager

Jeanette og Bjarne Ingwersen er mildt sagt ærgerlige over, at de nye vinger på Aastrup Mølle viste sig ikke at kunne holde.

Det ene vingepar af rustfrit stål knækkende og faldt ned.

Svejsningerne i den nye metalkonstruktion var ikke stærke nok, og vingearmene ligger på plænen ved parkeringspladsen, og møllebladene af metal ligger i gården bag den gamle vindmølle.

Alt tyder på, at en dommer skal placere ansvaret for, at møllevingerne ikke kunne holde.

Foreløbig har Jeanette og Bjarne Ingwersen brugt cirka 100.000 kroner på advokat og et firma, som skulle vurdere svejsningerne.

Men ellers fortsætter aktiviteterne i og ved den gamle vindmølle ved landevejen mellem Faaborg og Svendborg.

Annonce

Kunder fra hele Fyn

I en sidebygning ligger stofforretningen, hvor der på 200 kvadratmeter i flere lokaler ligger, hvad Jeanette Ingwersen beskriver som Fyns største udvalg i stof til gardiner, møbler, tøj, patchwork og andet, ligesom der forhandles metervarer, skum til hynder og andet.

- Vi har kunder fra hele Fyn. De fleste kommer dog fra lokalområdet, men det rygtes, at udvalget er stort, så vi ser også kunder fra Jylland og Sjælland, fortæller Jeanette Ingwersen, mens en ansat syer på en maskine i baggrunden.

I en anden bygning ved parkeringspladsen sidder Bjarne Ingwersen på gulvet med en kasse brugte bøger, som han er ved at sortere.

I bygningen og på tre etager i den gamle vindmølle sælger han brugte møbler, kunsthåndværk og meget andet.

Aastrup Mølle er fortsat et udflugtsmål for mange, og det koster naturligvis ingenting at bevæge sig rundt i de to forretninger, der har åbent i mormal butikstid mandag til lørdag.

Til salg-skilte ses ved Aastrup Mølle, men det er naboejendomme, som er sat til salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Annonce