Annonce
Faaborg-Midtfyn

Trods god sommer med ’Minimal’: Faaborg får ikke en ’Normal’-butik

Minimal lukker i Faaborg med udgangen af august. Arkivfoto: Bent Warncke
’Minimal’ lukker med udgangen af august.
Annonce

Faaborg: Interessen var stor, da ’Minimal’ i midten af juni slog dørene op i bunden af Østergade.

Normal-kæden åbnede en række Minimal-butikker i Faaborg og i 10 andre sommerbyer som f.eks. Skagen, Ebeltoft og Henne Strand. De var tænkt som pop-up-butikker, der lukker igen, når sommersæsonen er slut.

Sommerbutikkerne ligner på mange måder de "Normal"-butikker, man ser i storcentre og i større byer - de er bare lidt mindre, og de rummer ikke det fulde Normal-program, når det gælder varesortiment.


Vi har været rigtig glade for at være i Faaborg, og det har været en fin sommer i Faaborg. Men for os handler det om prioriteringer. Vi åbner rigtig mange butikker både i Danmark, i Norge og i Frankrig. Lige nu får Faaborg ikke en Normal-butik. Men jeg vil ikke afvise det på et senere tidspunkt

Torben Mouritsen


Havde nogen gået og håbet, at ’Minimal’ ville blive opgraderet til en fuldvoksen permanent ’Normal’ i Faaborg, så er svaret desværre skuffende. Faaborg får ikke nogen ’Normal’-butik – i hvert fald ikke lige nu, siger administrerende direktør og medejer af Normal-kæden Torben Mouritsen.

- Vi har været rigtig glade for at være i Faaborg, og det har været en fin sommer i Faaborg. Men for os handler det om prioriteringer. Vi åbner rigtig mange butikker både i Danmark, i Norge og i Frankrig. Lige nu får Faaborg ikke en Normal-butik. Men jeg vil ikke afvise det på et senere tidspunkt, siger han.

’Minimal’-butikken i Østergade lukker med udgangen af august.

Normal-kæden har også stået bag en sommerbutik i Nyborg, og her har kæden valgt at slå sig ned med en ’Normal’ på permanent basis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce