Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

I haven kan man høre fuglene synge, og er man heldig får man også et rådyr eller en fasan at se. Foto: Rasmus Henriksen
De mange sultne boligkøbere har endnu ikke haft appetit for den historiske ejendom, som Ingeborg Moritz Hansen har til salg, hvilket undrer hende.

KERTEMINDE: Ejendomsmarkedet buldrer derudaf og sætter konstant nye rekorder, men det er endnu ikke kommet Ingeborg Moritz Hansen til gode.

Hun har nemlig en 4-længet lystejendom fra 1800-tallet til salg beliggende på Odensevej 314, der nu har rundet en samlet liggetid på mere end 500 dage, og hvor prisen er gået fra 2.875.000 kroner og af nogle ombæringer ned til nu 2.295.000 kroner.

Den manglende købelyst, for et historisk bygningsværk som hendes, er kommet bag på hende, fordi hun selv har været så glad for ejendommen og de mange tilhørende muligheder.

Annonce

- Jeg har altid synes, at det var en flot gård. Så ligger den også utroligt nemt ud til en stor vej, nemt til Kerteminde. Det er nemt til vandet, nemt til stranden, nemt til skoven og nemt til Nyborg, Odense og lufthavnen, siger Ingeborg Moritz Hansen.

Desuden er der på grunden en ældre villa, som er udlejet ud for 4.500 om måneden plus forbrug. Med i den samlede pris er også en selvstændig vurderet og udstykket grund med adressen Odensevej 306 på 850 m2.

Ville blive gammel her

Ingeborg Moritz Hansen overtog ejendommen i 1982, og har lige siden passet og plejet den.

- Jeg har altid været så glad for at bo her, og jeg tænkte, at jeg skulle blive gammel her, fordi det er så nemt og i ét plan.

Det har hun dog måtte genoverveje grundet personlige forhold, og at hun har fået konstateret leddegigt.

- Så tænker jeg, nu sætter jeg gården til salg. Jeg vil gerne videre, siger Ingeborg Moritz Hansen.


Jeg hører blandt andet det her med, at det er en stor mundfuld, men jeg har kunnet klare det selv i 40 år. Og jeg synes ikke, det er en stor mundfuld.

Ingeborg Moritz Hansen


Et stort træ skyder op i midten af gårdspladsen. Det plantede Ingeborg Moritz Hansen selv for mange år siden, hvorefter hun har haft fornøjelsen af følge dets udvikling gennem årene. Foto: Home Kerteminde
Annonce

Grebet forkert an

Efter at være noget til erkendelsen om at forlade ejendommen, startede hun med at sætte et skilt ud til vejen, så overlod hun det til en ejendomsmægler, mens hun selv stod for at vise interesserede købere rundt, og nu har hun overladt hele processen til ejendomsmægleren.

Boligen i tal

Kontantpris: 2.295.000.

Boligareal: Stuehus på 175 m2 og udlejningshus på 75 m2.

Byggeår: 1827

Udbygninger på 600 m2.

Med i den samlede pris er også en selvstændig vurderet og udstykket grund med adressen Odensevej 306 på 850 m2. Med denne bliver det samlede grundareal 11.356 m2.

Snakkende med potentielle købere har givet hende et bud på, hvorfor nogen afholder sig fra at flytte ind.

- Jeg hører blandt andet det her med, at det er en stor mundfuld, men jeg har kunnet klare det selv i 40 år. Og jeg synes ikke, det er en stor mundfuld. Når der har været noget, der har trængt, eksempelvis taget, har jeg fået det gjort.

- Og så maler jeg hver eneste år en fem-otte dage. Man skal hele tiden være med og ikke kom bagefter, og så slå græsset en gang om ugen, siger Ingeborg Moritz Hansen.

Hjemmet opvarmes primært af et jordvarmeanlæg, men har også en brændeovn i en af stuerne. Foto: Rasmus Henriksen
Når man træder gennem hjemmets to stuer, kommer man til køkkenet, hvor der også er bord og stole. Foto: Rasmus Henriksen
I forlængelse af ejendommen er 850 kvadratmeter jord, der følger med i prisen. Foto: Rasmus Henriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce