Annonce
Nyborg

Tricktyv tog pung og telefon hos frisøren

En kunde i Salon Nifty i Adelgade blev mandag udsat for tyveri, mens hun befandt sig i forretningen. Foto: Kasper Riggelsen
Udenlandsk mand bad om en klipning, men gik efter en anden kundes ejendele.

Døgnrapport mandag den 4. november 2019 | Døgnrapporter | Fyns Politi

Nyborg: Tricktyve er - desværre - ikke noget særsyn i Nyborgs butikker. Alligevel kommer mandagens tyveri i Salon Nifty i Adelgade bag på frisør Camilla Wedel. Det var hende, der ringede til politiet, da det stod klart, at en kunde havde mistet både pung og mobiltelefon i forbindelse med en episode, der fandt sted mandag eftermiddag mellem klokken 15.15 og klokken 15.35. Ind var kommet en udenlandsk mand, som på dårligt engelsk bad om at blive klippet med det samme. Øjeblikket efter var han mere interesseret i at købe en shampoo, og i det hele taget var hans opførsel en smule mistænkelig. - Han må have fået øje på en anden kundes pung og telefon, der lå på en bænk bagved. Pludselig skulle han ikke have noget alligevel og smuttede igen. Det hele var meget forvirrende, og først bagefter gik det op for os, at tingene var væk. Det er ikke lige det, man regner med vil ske, når man befinder sig i et lokale sammen med tre andre, fortæller Camilla Wedel. Manden beskrives som 28-32 år gammel, 165-170 centimeter høj, almindelig af kropsbygning, brun i huden og med kort, mørkt hår. Derudover bemærkede frisøren, at den formodede tyv havde meget akne i ansigtet, og at han var iført sort jakke, gul T-shirt, mørke cowboybukser og sorte sko af mærket Nike. Telefonen var en grå/guld Iphone, og pungen var lyserød. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvor mange kontanter der forsvandt i forbindelse med tyveriet.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce