Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tricktyv misbruger vandværks navn: - Vær forsigtig med at lukke fremmede mennesker indenfor

Bjarne Nebel, direktør i Midtfyns Vandforsyning, har rådført sig med Fyns Politi. Arkivfoto: Uffe Tønning
En tricktyv, der udgav sig for at være fra Midtfyns Vandforsyning, forsøgte torsdag formiddag at komme ind i en ældre kvindes hjem på Midtfyn. Nu opfordrer vandværket folk til at være forsigtige.
Annonce

Midtfyn: Torsdag formiddag forsøgte en tricktyv at komme ind i en ældre kvindes hjem i Ringe. Tyven udgav sig for at være fra Midtfyns Vandforsyning og bad efterfølgende om adgang til boligen.

- Det er jo ikke særlig rart for de mennesker, det går ud over. Folk skal være forsigtige med at lukke fremmede mennesker indenfor, lyder opfordringen nu fra direktør i Midtfyns Vandforsyning, Bjarne Nebel.


Medmindre det er meget akut, så laver vi altid en aftale med beboeren eller ejeren af den pågældende bolig om besøget på forhånd.

Bjarne Nebel, direktør, Midtfyns Vandværk


Så vidt Bjarne Nebel er orienteret, er der ikke blevet stjålet noget i forbindelse med tyveriforsøget. Han fortæller, at det var et familiemedlem til kvinden, som efterfølgende ringede til Midtfyns Vandforsyning.

- Vi kontaktede derefter Fyns Politi for at få deres råd til, hvordan vi bedst tackler sådan en situation uden at skabe for meget panik. De har rådet os til at bruge de sociale medier, så vi kan gøre folk opmærksomme på, at der er nogen, der misbruger vores navn, siger Bjarne Nebel.

Midtfyns Vandforsyning, der forsyner knap 8.000 husstande, har således sendt sms'er og e-mails ud til forbrugerne og advarer desuden om eventuelle tricktyverier på vandværkets hjemmeside.

- Medmindre det er meget akut, så laver vi altid en aftale med beboeren eller ejeren af den pågældende bolig om besøget på forhånd, forklarer Bjarne Nebel.

Alle montører fra Midtfyns Vandforsyning bærer i øvrigt arbejdstøj med påtrykt logo.

- Hvis man er i tvivl, er man altid velkommen til at ringe og få bekræftet en aftale, siger Bjarne Nebel, der håber, det er første og sidste gang, at vandværkets navn misbruges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Assens

Foredrag med Årgang 0-mor

Annonce