Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tredje festivalnavn afsløret: Ungt fynsk band kan blive årets overraskelse på Midtfyns Festival

Et af de fremstormende bands på den fynske musikscene, Lara Luna, spiller på årets Midtfyns Festival. Foto: Maja Kongegaard Bramm
Lara Luna, et alternativt pop/rock-band fra Odense, skal spille på årets Midtfyns Festival, og det ser festivalleder Kim Skovby Klindt frem til med forventning.

Ringe: Selv om coronaen ikke har sluppet sit tag i samfundet, så simrer festivalgryden på Midtfyn videre. Midtfyns Festival har offenttliggjort det tredje navn i den musikalske anretning, der skal serveres i Ringe over to dage i september.

Den midtfynske festival har hyret et af de unge bands, der glæder sig til at komme ud og spille på den anden side af nedlukningen.

Lara Luna betegnes som et af de mest spændende, upcoming bands på den fynske musikscene. Det er et alternativt pop/rock-band bestående af fire drenge med base i Odense. De leverer forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk og jordnær performance.


Lara Luna repræsenterer præcis den lækre, håndlavede musik, som er varemærket for Midtfyns Festivalen.

Kim Skovby Klindt, festivalleder


- Lara Luna repræsenterer præcis den lækre, håndlavede musik, som er varemærket for Midtfyns Festivalen. Og så formår de at tage de klassiske sangskrivningskvaliteter og føre dem op til 2021. Jeg tænker, at Lara Luna kan blive en af årets musikalske overraskelser på festivalen, siger festivalleder Kim Skovby Klindt i en pressemeddelelse.

Annonce

Første udgivelse i 2019

Bandets første udgivelse udkom i januar 2019 og blev anbefalet på Karrierekanonen, hvor der blev draget paralleller til bandet Mew, der sammen med kunstnere som Biffy Clyro, Tim Christensen og Frightened Rabbit er deres store inspirationer og som står for et lydbillede, Lara Luna er inspireret af. Over sommeren 2019 så fire nye udgivelser også dagens lys, der ligesom de forrige udgivelser blev indspillet i lokale omgivelser på en gård på Fyn.

Bandet vandt 2018-sæsonen for Emergenza-konkurrencen i Syddanmark og blev derefter udvalgt til talentudviklingsforløbet MudMusic 2019. Begge steder blev bandet udvalgt af folk fra den danske musikbranche.

Medlemmernes store engagement i musikken har medført koncerter på spillesteder rundt om i Danmark, blandt andre Pumpehuset, Beta og Rust i København, Posten og Kansas i Odense og HQ i Århus.

Tidligere har Midtfyns Festival offentliggjort Hardinger Band og Sanne Salomonsen som navne på årets festival, der finder sted i Ringe den 3. og 4. september. Billetter kan købes på www.midtfynsfestival.dk.

Lara Luna består af fire drenge fra Odense, og bandet spiller på årets Midtfyns Festival. Foto: Maja Kongegaard Bramm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce