Annoncørbetalt indhold

Tre typer forsikringer, du ikke bør undvære, når du flytter hjemmefra

Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke alle, der kan kende alle de mange forskellige typer af forsikring fra hinanden så snart man flytter hjemmefra og selv skal til at være ansvarlig for at betale til de forskellige forsikringsselskaber. For hvad er egentlig forskellen på en indboforsikring og en ansvarsforsikring? Og har man brug for en kaskoforsikring, hvis man også har en bilforsikring? Og hvad er det der lønsikring egentlig? Ja, der er mange typer og begreber at holde styr på, og derfor har vi denne artikel samlet tre af de vigtigste forsikringer, som du i hvert fald ikke bør undlade at have.

Arbejdsløshedsforsikring

De forsikringer, som du bør have når du flytter i egen bolig eller lejlighed for første gang afhænger blandt andet af, om du skal arbejde eller være studerende. Men uanset hvad din situation er, bør du altid have en arbejdsløshedsforsikring, hvilket du får, når du er medlem af en a-kasse. Der findes mange gode akasser på markedet, både for dig, der arbejder som ufaglært eller nyuddannet, men der findes også rigtig mange gode a-kasser for studerende, som typisk er gratis at være medlem af, hvilket er en god idé at blive i tilfælde af, at du ikke får et job med det samme, når du er færdig med at studere.

Annonce

Indboforsikring

En indboforsikring er én af de allervigtigste forsikringer at have, når man bor ude for første gang. For det er nemlig den forsikring, som dækker de skader, du måtte få på dine personlige ejendele - altså dit indbo. Det gælder for eksempel ved tyveri eller ved brand i din bolig. Afhængigt af hvilket selskab og hvilken type indboforsikring du vælger, kan der være tilvalg med som for eksempel cykelforsikring eller elektronikforsikring. Som regel er der også inkluderet en ansvarsforsikring i din indboforsikring, men tjek det efter, når du skriver under på en indboforsikring.

Annonce

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring er rigtig god at have, men er samtidigt også en forsikring, som man forhåbentligt aldrig rigtig får brug for. Det er nemlig den forsikring, der skal dække dig, hvis du får varige men efter et uheld. Det kunne for eksempel være i forbindelse med en trafikulykke, hvis du falder og slår dig eller kommer til at løfte noget forkert og får problemer med ryggen. En ulykkesforsikring kan typisk deles op i heltidsdækning og fritidsdækning, hvor førstnævnte dækker dig døgnet rundt, mens sidstnævnte kun dækker ulykker, der sker i din fritid. En ulykkesforsikring egner sig særligt godt til dig, der dyrker ekstremsport.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.