Annonce
Rejser

Tre tips til turen

Annonce

Aldersspredningen hos Oh So Quiet er bred. Den yngste, der har deltaget på turene, er 9 år og den ældste 77 . Det er altså et koncept, hvor alle kan være med. Alligevel kan man godt forberede sig lidt hjemmefra. Især hvis man er nybegynder i naturen.

1) Hvis du ikke er vant til at bevæge dig, kan du med fordel begynde at tænke flere skridt ind i din hverdag i ugerne op til din tur. Det kan du gøre ved at parkere bilen længere væk fra din destination, tag trapperne, hvor det er muligt og planlæg en daglig gåtur. Turene kræver dog ikke, at man forbereder sig.

2) Selvom det ikke er en overlevelsestur, er det en god idé at forberede sig mentalt. Forbered dig på dårligt vejr, så det ikke bliver en forhindring for dit gode humør.

3) Tag et skridt ad gangen. Man bestemmer helt selv tempoet, og hvor mange hvil, man vil holde. Og husk at nyde naturen og oplevelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder til pressemøde om corona-situationen i bydelen

Odense

Smittetallene i Vollsmose stiger igen i dag: Moské lukker og vil hjælpe med at bekæmpe corona

Annonce