Annonce
Assens

Tre ting du skal have styr på, når du vil starte virksomhed

Steen Aalund Olsen åbner nyt kafferisteri i nedlagte industribygninger i Haarby Foto: Kim Rune Jessen
Steen Aalund Olsen fik blandt andet hurtige svar på en række spørgsmål fra Assens Kommune, inden han turde binde an med at købe erhvervsejendommen i Haarby. Her giver han tre gode råd til, hvad der er vigtigt at have styr på, hvis man vil etablere egen virksomhed.
Annonce
Annonce

1

Det allervigtigste er, at du har styr på alt det miljømæssige. Det man kalder støj og møg. Det gælder både det, du udleder opad, og det du sender ud gennem kloaksystemet. Er systemet dimensioneret til det, og kan renseanlægget tage det? Det skal der være fuldstændig styr på.

2

Det er vigtigt, at du har mulighed for at udvide din virksomhed. Det er ikke altid, man tænker fem eller 10 år frem, men det kunne jo være, at du ramte en succes og fik brug for at bygge til. Det skal du også have styr på.

3

Du skal være sikker på, at du kan og vil bidrage til at få et godt samspil med det lokale samfund. Du skal forestille dig, at du er nabo til din egen virksomhed, og så skal du spørge dig selv, om du kunne tænke dig at bo i nærheden af den. Det er vigtigt, at du altid har en god kommunikation med dine naboer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce