Annonce
Fyn

Tre ting, du ikke vidste om Karsten Hønge

Foto: Christian Nordholt

.

Annonce

1 Livsfarlig tur på isflagen

Som seks-årig var Hønge junior tæt på at sætte pelsen til på Limfjorden, som var en af yndlingslegepladserne, også om vinteren. Karsten Hønge legede på isen og hoppede på en isflage, som vinden pludselig tog fat i, så både is og bette Hønge drev længere og længere fra land.

Kammeraterne, der havde været kloge nok til at blive stående på land, skreg: spring i, spring i. Så det gjorde unge Hønge.

- Jeg svømmede i land, men pyha, det var ikke godt. Det var virkelig ikke godt, og jeg sagde ikke noget til mine forældre.

2 Selektiv skolegang

Som lidt ældre dumpede Karsten Hønge bevidst nogle fag i gymnasiet i Thisted, fordi der var så meget andet, han skulle have tid til - f.eks. være i elevrådet.

Derfor har han en studentereksamen, hvis karakterer går i bakke og i dal - er præget af enten topkarakterer eller bundkarakterer.

I gymnasiet dumpede han eksempelvis tysk og fransk, men gik til gengæld op i samfundsfag, historie og oldtidskundskab med liv og sjæl.

- Jeg blev kaldt til samtale på grund af mit fravær i tysk og fransk, og jeg fik sneget mig op på et femtal i fransk. I samfundsfag, historie og oldtidskundskab fik jeg 13-taller. Min lærere syntes, jeg var en meget mærkelig én af have.

3 Motorcykelfan

Elsker at køre på motorcykel. Fik sin første af slagsen som 18-årig, har en Harley Davidson og kører meget gerne på motorcykelferie i USA med kæresten Nuka Hove, der bor i Aarhus.

- Jeg kan godt lide, det går hurtigt, og jeg kan godt lide følelsen af frihed. Jeg vil helst køre, hvor der er lidt bakket. Når jeg kommer hjem ved 21-tiden, er der ikke noget bedre end at køre en tur på en halv time-tre kvarter og blive blæst igennem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Boligminister vil ikke røre ved slagtilbud til dømte beboere i Odense-ghetto

Dødsfald For abonnenter

Nekrolog over speciallæge Ebbe Derneke: Livet igennem spillede Ebbe violin, og han startede sin musikalske karriere i Københavns Drengekor

112 For abonnenter

Overraskende drejning i skudsag fra Bøgetorvet: Forsvarer får sin klient til at indrømme indbrud

Annonce