Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tre testbiler på Midtfyn: Derfor blev Gerda, Niclas og Rikke testet

Hør hvorfor Gerda, Niclas og Rikke er kommet for at blive testet. Foto: Sandra Goldek
Køen var lang, da testbiler og podeassistenter fredag stod klar til at tage imod borgere, som gerne ville testes for covid-19.

Faaborg-Midtfyn: Fredag holdt testbiler i Ringe og Årslev klar til at teste borgere uden symptomer fra Faaborg-Midtfyn Kommune. En kommune, der i øjeblikket er hårdt ramt af mange smittede med covid-19.

- Vi regner med at kunne teste cirka 100 mennesker i timen, siger præhospital chef Gitte Jørgensen, der er mødt op for at hjælpe podeassistenterne godt i gang med dagens mange tests.

Hun fortæller, at der altid er travlt, når de mobile testenheder rykker ud, og i dag er ingen undtagelse. Køen strækker sig mange meter ned ad sidevejen på Tinghøj Allé allerede fredag formiddag.

Gerda Marie Nielsen, Rikke Rasmussen og Niclas Pedersen var nogle af dem, man kunne finde i køen denne fredag formiddag.

Rikke Rasmussen, Ringe.- Jeg arbejder med sårbare mennesker på et lokalt plejecenter, og derfor synes jeg, at det var en god idé at få taget en test, når nu muligheden var der. Det er skræmmende så tæt på, det lige pludselig er kommet. For en sikkerheds skyld har jeg taget et mundbind på, for jeg vil gerne være med til at passe på mig selv og andre.Foto: Sandra Goldek
Niclas Pedersen, 27 år, Odense.- Jeg er tit i Faaborg-Midtfyn, fordi jeg før har boet her i området, og derfor har jeg stadig en del venner her, som jeg ses med ofte. Derfor synes jeg, at det var en god idé at blive testet i dag. Der er ikke rigtig noget, der taler for, at man ikke skulle blive testet.Foto: Sandra Goldek
Gerda Marie Nielsen, 84 år, Ringe.- Jeg blev kørt ned for 12 år siden og lever i dag med en stumi. Jeg er derfor i risikogruppen, og min læge mente, at det ville være fornuftigt at få taget en test. Jeg er ikke selv bange for corona, men jeg vil gerne testes for mine børnebørns og oldebørns skyld.Foto: Sandra Goldek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Yvonnes handicappede søn får frataget nattevagt: - Vi er simpelthen bange for, at han dør

Odense

Mindst seks knivstik i ryggen på 20-årig: Jalousi førte til drabsforsøg

Annonce