Annonce
Kerteminde

Tre store beslutninger fra Knud Ahrnkiels politiske karriere: Én ville han gøre om

Knud Ahrnkiel (M) blev 19. oktober idømt betinget fængsel for at opfordre til en forbrydelse i en opdatering på facebook. Foto: Jens Wognsen
Knud Ahrnkiel har siddet i Kerteminde Byråd siden 2011. Her er tre store beslutninger, han har været med til at træffe. Den ene vil han gøre om i dag.

Kerteminde: Det var lidt af et tilfælde, at Knud Ahrnkiel endte i politik. Nu siger han farvel efter knap 10 år i Kerteminde Byråd. Her er de største beslutninger, han har været med til.

1 Kongemager

- Jeg var med i DF's bagland, da Sonja Rasmussen (Borgerlisten) kuppede Palle Hansborg-Sørensen (S) for at få borgmesterposten. Det var sådan, Dansk Folkeparti kom med til bordet, da der skulle fordeles udvalgsposter. Sådan har mit liv altid været. Jeg er aldrig kommet ind af døren på normal vis. Ved kommunalvalget i 2013 var jeg med til at afsætte Sonja Rasmussen igen. Hun havde ikke behandlet DF ordentligt.

2 Salget af Sommerbyen i 2010

- Kommunens økonomi var rigtig dårlig økonomi på det tidspunkt. Det er nok noget af det bedste, vi har gjort. De gamle skure er nu erstattet af mondæne sommerhuse, og det har givet grundlag for, at der er mange, der slår sig ned i byen i deres alderdom.  Samtidig fik vi råd til at bygge den nye store børnehave i Langeskov og der var råd til Renæssancehavnen, som er blevet en kæmpe turistmagnet om sommeren.

3 Lukning af Fjordvangskolen

- Det er den værste beslutning, jeg har været med til. Det var på mit første møde i økonomiudvalget, hvor vi besluttede at lukke Fjordvangskolen i Kerteminde. Vi var nødt til at spare penge, og jeg havde slet ikke indblik i alternativerne. Derfor gik jeg med til det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce