Annonce
Kerteminde

Tre steder Munkebos Gæve Pensionister har givet en kærlig hånd

Henning Nielsen fylder savsmuld i skulpturen i Munkebo Multipark. Foto: Rasmus Vestergaard
Munkebos Gæve Pensionister har kun været i gang i halvanden måned, men flere steder i byen har allerede haft besøg af den flittige gruppe.
Annonce

Munkebos Gæve Pensionister har rigeligt med projekter at kaste sig over, så længe gruppen ikke tager arbejde fra de lokale håndværkere. Gruppen snakker blandt andet om, at insekthotellerne i Munkebo Multipark skal have en kærlig hånd. Her er tre steder, som pensionisterne allerede har smukkeseret.

1. Munkebo Multipark

Ved Munkebo Multipark har de gæve pensionister malet de grå, graffiti-tildækkede sheltere grønne, så de passer til naturen og ser mere indbydende ud. Shelterne har også fået en omgang træbeskyttelse, mens stenbænkene på bålpladsen er sat på plads.

Et andet sted i parken er skulpturen, der forestiller en puma med to unger, blevet fyldt op med en savsmuldsblanding, fordi en spætte har lavet huller i den.

2. "Kristine" af Munkebo

Ved udflugtsbåden "Kristine af Munkebo" i Munkebo Havn har gruppen hjulpet med at lave en ydre anløbsbro, der udover at skulle bruges til Munkebo Skibslaugs "Kristine" også skal bruges af Ladbydragen. Desuden har gruppen lavet en badetrappe ved broen.

3. Stenhuse ved Boels Bro

Ved Boels Bro lidt nord for Munkebo står nogle gamle stråtækte kampestenshuse. De gæve pensionister har ryddet ud i husene og med egne ord fjernet en masse skrammel, så de kan bruges af skoleklasser eller forbipasserende, der har lyst til at holde pause eller spise madpakker i husene.

Husenes fuger har desuden fået en overhaling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce