Annonce
forside

Tre SG-hold kan lugte medaljer

Her er flokken af mikroer, juniorer og seniorer fra Svendborg Gymnastikforening, der på lørdag skal kæmpe om medaljer ved DM i Teamgym i Aarhus. Foto: Svendborg Gymnastikforening
Annonce

Svendborg: Den mandlige del af Svendborg Gymnastikforening er flyvende for tiden.

To hold drenge og et hold mænd drager nemlig i weekenden til Aarhus for indtage den plads ved DM i Teamgym (Winners Final), som de har tilkæmpet sig i forbundsmesterskaberne.

Holdet, der umiddelbart kan lugte medaljerne tydeligst, er mikrodrengene, der kvalificerede sig ved en andenplads ved forbunds­mesterskaberne.

Juniordrengene, der også skal med til Aarhus, kommer til finalestævnet som fjerdebedste, mens seniorherrerne er tredjebedst.

- Winners Final (DM, red.) har været vores mål hele sæsonen, og det er lykkes med en stærk holdindsats, viljestyrke og god kvalitet i sikre spring. Nu satser vi på at levere det bedste, vi kan, og have en fed oplevelse, siger Martin Yan, der er træner for juniordrengene, i en pressemeddelelse.

Winners Final finder sted på lørdag i Ceres Arena, hvorfra DR1 sender direkte om eftermiddagen. (jurb)

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce