Annonce
Udland

Tre røverianholdte i Sverige ventes udleveret til Norge

Annonce

Tre mænd i alderen 25-35 år blev sidst på eftermiddagen tirsdag anholdt i Göteborg, sigtet for medvirken til det dramatiske røveri i Stavanger i Norge, der mandag kostede en ubevæbnet betjent livet. Norsk politi venter, at de tre bliver udleveret så hurtigt som muligt takket være en skandinavisk udleveringsaftale.

På et pressemøde sent tirsdag aften afviste norsk politi at kommentere de tre personers nationalitet, men ifølge den norske avis Dagbladet er de alle bosatte i Göteborg og har henholdsvis jugoslavisk og iransk baggrund. Avisen skriver onsdag, at de tre blev hyret til røveriet, og at de først kom til Norge få dage før.

I alt har politiet ifølge det norske nyhedsbureau NTB modtaget omkring 500 henvendelser og afhørt cirka 200 mennesker. Røveriudbyttet var onsdag morgen endnu ikke offentliggjort, men det menes at dreje sig om et tocifret millionbeløb, og tirsdag blev der udlovet en million kroner til oplysninger, der fører til anholdelse af de otte gerningsmænd, der under røveriet bar skudsikre veste og var udstyret med automatvåben.

De tre anholdte er ifølge vagthavende Håkan Nilsson fra Rikskriminalen i Stockholm ikke nogen af de fire navngivne personer, der tirsdag blev efterlyst internt i norsk politi i forbindelse med røveriet. Svensk politi blev kort efter mandagens blodige røveri sat i øget beredskab, og kontrollen langs grænsen blev skærpet.

NTB

Annonce
Annonce
Nordfyn For abonnenter

Per er direktør i udskældt branche: - Vi arbejder intenst med at overbevise unge mennesker om, at plast er en del af løsningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Rabbits vinder drama i overtiden

Annonce