Annonce
Kultur

Tre koncerter med dansk og skotsk musik

Der er et par koncetrer på vej på Industrien i Aarup. Arkivfoto: Victoria Mørck Madsen

Aarup: I den kommende tid er der tre RåstofKoncerter undervejs på Industrien i Aarup med unge danske musikere og et skotsk folk-rock band. Det oplyser Industrien.

Den første er Katrine Schmidt, som spiller americana 14. marts. Hendes sange og tekster udspringer af personlige forhold, observationer, stemninger og relationer. I sin opvækst er Katrine blevet præget af blues, gospel, country og folk .

3. april er der dobbeltkoncert med Select Captain duo og Morten Christensen band. Select Captain er sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær, som har allieret sig med Søren Vestergaard og laver personlig, nærværende og melankolsk indie-folk med en skandinavisk tone.

Der står skotsk folk-rock på menuen, når det skotske band Tide Lines går på scenen 25. april. Arven fra Runrig fornægter sig ikke i bandets musik, men de har også et ben solidt plantet i rock og pop. Bandet har spillet på Tønder Festival i både 2018 og 2019.

Man kan købe billet til koncerterne enkeltvis eller som pakke på Industriens hjemmeside eller i døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce