Annoncørbetalt indhold

Tre råd til din næste maleropgave

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du fået luft i kalenderen og budgettet, kan det være tid til at male de ældre vægge og lofter. At få malet boligen kan nemlig gøre en betydelig forskel, hvis vægge og lofter er fyldt med revner, huller og nikotin.

Markedet for malere er dog karakteriseret ved fri prisdannelse. I praksis betyder det, at malere kan give en vidt forskellig pris på den samme maler. Derfor er det værd at afsøge markedet for at få den bedste pris. I følgende afsnit vil vi gennemgå mulighederne for selv at male, priser for en maler, om du skal plet- eller fuldspartle vægge og lofter samt andre ting du bør overveje.

Annonce


Overvej en professionel maler 

Det kan måske forekomme nemt selv at svinge malerpenslen og selv stå for maleropgaven. Det bør du dog grundigt overveje. Dels er en maleropgave mere omfattende og tidskrævende, end det måske kan forekomme. Der både afdækkes for gulv og inventar, vægge og loft skal renses, træværk skal slibes og males, vægge og loft skal plet- eller fuldspartles og slutteligt skal der males og eventuelt males med flere lag. Hvis du ikke har erfaring fra lignende opgaver tidligere, kan det være noget af en mundfuld som kan være meget tidskrævende.

Derudover er det langt fra altid tilfældet, at man opnår det samme flotte malerresultat, hvis du selv står for maleropgaven og ikke har erfaring fra tidligere lignende opgaver. En professionel maler arbejder med det som profession og har gjort det mange gange før. Derfor vil det tage langt mindre tid for den professionelle maler, og derudover vil den professionelle maler som regel opnå et flottere resultat.


Afsøg markedet 

Det kan være en god idé at indhente adskillige tilbud på en maler for at opnå den bedste pris. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for maling af væg og loft er på 110 DKK inkl. moms per m2, og typisk kan du forvente et prisleje omkring 75-150 DKK inkl. moms per m2. Disse estimater inkluderer to pletspartling, slibning samt to lag maling men ikke øvrige ekstraopgaver. Det vil sige, at hvis du også skal have slebet og malet træværk, vil prisen være noget højere. Hvis du vil have et mere præcist prisestimat for din maleropgave, kan du prøve prisberegneren fra Primabolig.dk her.


Få maleren på besøg 

For at du kan få et præcist tilbud fra maleren, vil maleren som regel anbefale, at han eller hun kommer på besøg for at tilse opgaven og give et endeligt tilbud. I samme ombæring vil maleren også kunne vurdere, hvad opgaven vil kræve. For eksempel kan det i visse tilfælde være nødvendigt med en fuldspartling af vægge og loft, ligesom det i andre tilfælde også vil være nødvendigt med en slibning og maling af træværk.

Denne artikel indholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.