Annonce
Erhverv

Tre projekter Steffen Gregersen har hjulpet

Steffen Gregersen giver eksempler på vidt forskellige projekter, som han har hjulpet med at realisere

1.

Kølstrup Skytteforening

Gårslevhallen i Børkop ved Vejle har fået hjælp til at udvide med cafe og fitnesscenter til handicappede.

Foreningen skulle udvide deres meget trange klublokaler, og vi fandt ud af, at de havde nogle børn som medlemmer, der har ADHD, og at skydning har en rigtig god indvirkning på børn med ADHD, fordi de lærer at være helt rolige og koncentrerede for at ramme plet. Sammen fik vi projektet beskrevet og fik bl.a. støtte fra fonde, der støtter projekter målrettet børn med ADHD. Kølstrup Skytteforening er nu i gang med sit store byggeprojekt.

2.

Gårslevhallen

Nordic Performers fik som nystartede støtte til en række koncerter for og med flygtningebørn.

Gårslevhallen ved Vejle ønskede at udvide med caféområde og fitnesscenter. Den slags projekter er der mange af, og derfor er det svært at komme igennem til fondene. Men da vi lavede research i området og de nærliggende byer, fandt vi ud af, at der var en stor koncentration af handicappede og ikke færre end fire store institutioner med handicappede i området - men ingen handicapidrætsforening. Den lokale gymnastikforening og hallens bestyrelse fik derfor oprettet en handicapidrætsforening, og et af tiltagene er fitness, hvor de handicappede kan være. På den måde fik vi finansieret haludvidelsen med nogle millioner fra fonde.

3.

Nordic Performers

Kølstrup Skytteforening - her med formand Jens Erik Skou Olsen - har fået penge til at udvide sine trange klublokaler. Arkivfoto: Helle Nordstrøm

Et nystartet orkester med ca. ti medlemmer er ikke meget at støtte fra fondenes side. Men sammen med orkesteret fik vi os analyseret os frem til, at de som nystartede havde brug for udstyr og en række koncerter at blive spillet sammen på. Det var for et par år siden, da flygtningene var kommet til Danmark, og derfor blev det til en turné, hvor orkesteret tog rundt på flygtningecentre og lavede koncerter for - og ikke mindst med - flygtningebørn. Alt sammen med god støtte fra en lang række fonde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Annonce