Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tre på stribe: Midtfyns Festivalen er klar med endnu et stort dansk navn

Peter Sommer kommer til Midtfyns Festivalen næste år. Arkivfoto:
Peter Sommer & Tiggerne er tredje navn, som Midtfyns Festivalen nu har offentliggjort. Flere kommer til i løbet af november.
Annonce

Ringe: Programmet for næste års Midtfyns Festival begynder så småt at tage form. I hvert fald er arrangøren nu klar med endnu et navn til begivenheden på dyrskuepladsen i Ringe.

Det er Peter Sommer & Tiggerne, som kommer forbi Midtfyn.

- Vi tør godt sige, at vi med Peter Sommer kan præsentere en af Danmarks absolut bedste sangskrivere. Vi er derfor sindssygt glade for, at han lægger vejen forbi Midtfyns Festivalen i Kristi Himmelfart-ferien, fortæller festivalleder, Kim Klindt, i en pressemeddelelse.

Peter Sommer udgav i slutningen af maj singlen ’Begge Veje’, og forleden udkom anden single fra det kommende album ’Vi Der Valgte Mælkevejen’. Han var i år nomineret til to Danish Music Awards for ’Årets Album’ og ’ Årets Danske Solist', og tidligere i år blev det til tre Steppeulve-statuetter, da Peter Sommer vandt ’Årets Album’, ’Årets Tekstforfatter’ samt ’Årets Komponist’.

Han vandt desuden også Carl-Prisen som ’Årets Tekstforfatter’.

Annonce

Billetsalg går godt

Peter Sommer og Tiggerne er det tredje navn, som festivalen offentliggør. Tidligere er Østkyst Hustlers og Back to Back sat på festivalplakaten, og i løbet af november med vil der blive offentliggjort flere navne til Midtfyns Festivalen.

Den anden udgave af festivalen efter genopstandelsen finder sted den 21. og 22. maj 2020.

- Salget af billetter går rigtig godt, og vi løber snart tør for Early Bird-billetter, så hvis folk gerne vil have en billet til nedsat pris, skal de skynde sig, siger Kim Klindt, som satte sig i direktørstolen tidligere i år.

Det skete da den daværende direktør og idémanden til at genskabe festivalen, Sune Vesterlund Larsen, forlod posten for i stedet at blive bestyrelsesformand i foreningen bag festivalen.

Billetter til Midtfyns Festivalen købes på festivalens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce