Annonce
OB

Tre OB'ere på landsholdsopgaver mod Færøerne og DR Congo

OB's Aron Elis Thrandarson er kommet ind i varmen på det islandske A-landshold efter sine gode kamp for fynboerne. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Gudjohnsen, Thrándarson og Jebali kom alle ind fra bænken

FODBOLD: Mens de fleste OB-spillere har haft ferie i 14 dage, så er klubbens islændingene  Sveinn Aron Gudjohnsen og Aron Elís Thrándarson og tunesiske Issam Jebali i fuld aktivitet på deres respektive landshold.

Aron Elís Thrándarson og Sveinn Aron Gudjohnsen startede begge på bænken, da Island fredag besejrede Færøerne i en venskabskamp. Fra bænken så de, Mikael Anderson bringe Island foran, og få minutter efter kom Sveinn Aron Gudjohnsen på banen, og han var med til at køre sejren i land med de sidste knap tyve minutter på banen.

Issam Jebali var også med i en 1-0-sejr, da han med det tunesiske landshold var med til at besejre DR Congo lørdag aften. Issam Jebali startede kampen på bænken, men han kom på banen efter 81 minutter.

Annonce

Begge landshold skal i kamp igen i den kommende uge, hvor Island tirsdag møder Polen, mens Tunesien fredag spiller mod Algeriet.

OB starter træningen igen efter ferie den 18. juni, men det ligner, at de tre måske kan få forlænget deres ferie et par dage.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce