Annonce
Navne

Tre nye kandidater klar til valgkamp

Michael Burcharth, 33 år, er indfødt Koldingenser, og uddannet på Copenhagen Business School. Privatfoto

Den Konservative Vælgerforening i Kolding har på seneste bestyrelsesmøde tilføjet tre kandidater til det kommende byrådsvalg 16. november 2021.

De senest tilkomne er:

René Nikolaj Andersen, 45 år, og oprindeligt fra Aarhus. Har siden 2004 boet i Kolding og er og har været meget aktiv inden for sportsverdenen, herunder aktiv i Kolding Håndboldklub, ungdomstræner i Kolding Boldklub og aktiv i Kolding Kajakklub. Så følgeligt er Renés primære interesseområder fritids- idræt og kulturområdet.

René arbejder som Strategic Account Manager i en emballagevirksomhed.

René Nikolaj Andersen. Privatfoto

Christian Saxov, 44 år, og oprindeligt fra Aalborg, men har boet i Kolding de seneste 4 år. Christian arbejder som trafikleder hos Banedanmark og er bl.a. medlem af bestyrelsen i Midtbyens Børnehus. Baggrundsuddannelse er i international politik og offentlig administration, og det har derfor hans store interesse og er med til at skærpe Christians interesse for at bidrage til at bringe Kolding videre.

Christian Saxov. Privatfoto

Michael Burcharth, 33 år, er indfødt Koldingenser, og uddannet på Copenhagen Business School. Michael har arbejdet som selvstændig i Danmark og Thailand med kunstgalleri og innovationsprojekter, og senest været i byggebranchen som selvstændig. Arbejder nu som konsulent i Burcharth & Partners. Michael har solide, dybe rødder og et bredt netværk i Kolding, og har en stor interesse i en fortsat udvikling af byen og kommunen.

Den samlede kandidatgruppe omfatter således p.t. 14 personer med Knud Erik Langhoff som spidskandidaten.

- Med dette kandidathold glæder vi os til den kommende valgkamp, udtaler vælgerforeningens formand Erik N. Graversen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce