Annoncørbetalt indhold

Tre måder du kan farve dit hår på

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man skal have farvet hår, så er det ikke altid den bedste løsning at gå med det første og det bedste. Der findes rigtig mange muligheder, og derfor kan det være en god idé at undersøge mulighederne på markedet, så man ikke ender med et resultat, som man ikke er tilfreds med. I dette indlæg kommer vi ind på tre måder, hvorpå du kan farve dit hår.


Annonce

Brug en klassisk hårfarve

Den mest udbredte metode er, at man tager forbi det lokale supermarked eller hopper på internettet, og finder den hårfarve man ønsker. Her skal man dog være opmærksom på, at man får købt den rigtige farve, og også at man kan tåle de kemikalier, som produktet er lavet af.


Det er ofte set, at nogle folk har fået allergiske reaktioner, når de har brugt et af disse hårprodukter. Vær derfor ekstra varsom, inden du bestiller den farve du ønsker.


Brug en farvebombe

En farvebombe er en lidt nyere form for hårfarve, som de fleste kan benytte sig af. Farvebomber er lavet til at trække farverne i håret ud, så de bliver mere tydelige. Derfor er en farvebombe det perfekte valg, hvis man tidligere har fået farvet hår, og ønsker at gøre farverne mere tydelige igen.


Farvebomber er derfor en billig løsning, som gør, at man kan nyde farverne lidt længere, når man først har fået farvet sit hår. Derved slipper man for at skulle investere i en helt ny farve, eller bestille tid hos frisøren før man ønsker det.


Få det farvet hos frisøren

Hvis du vil gå den sikre vej, så anbefaler vi, at du tager forbi din frisør. Her kan du være sikker på, at de bruger produkter som er til at stole på, og som ikke giver allergiske reaktioner. Der findes nemlig i dag et væld af veganske produkter, som er allergivenlige, og som du derfor ikke vil slå ud af, hvis du er allergiker.


En tur til frisøren for at få farvet hår kan godt være en dyrere omgang, men farven holder som regel også bedre, og derfor er pengene som udgangspunkt godt givet ud. Derudover så er en tur frisøren en fantastisk selvpleje, hvis man tillader sig selv at få en god hårvask og en mild hovedbundsmassage af massøren, så man virkelig kan komme i sit es. Alt i alt, så anbefaler vi, at man tager forbi frisøren, hvis man skal have farvet sit hår.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.