Annonce
Kerteminde

Tre lokale seværdigheder kan forvente mange Mercedes-gæster

Store naturoplevelser er i fokus på Fyns Hoved. PR-foto
Fyns Hoved, Restaurant Rudolf Mathis og Johannes Larsen Museet er kommet i fornemt selskab med blandt andre Trapholt, Lousiana, Rungstedlund og Aros i Mercedes-Benz' nye City Escapes-guide, hvor man gratis kan låne en elbil og køre ud i det blå.
Annonce

Kerteminde: Mercedes-Benz tilbyder gennem efteråret danskerne at prøve en el- eller hybridbil ganske gratis, og de anbefaler samtidig også en række seværdigheder, som man kan tage ud at besøge. Her har Mercedes-Benz peget på tre Kerteminde-seværdigheder, nemlig Fyns Hoved, Restaurant Rudolf Mathis og Johannes Larsen Museet.

Det betyder, at danskere, der har lyst til at prøve at køre i en el- eller hybridbil, kan i perioden 21. oktober til 3. november booke en bil gennem Mercedes-Benz rejseguiden City Escape. Bilen skal afhentes hos Magasin i Odense, og herefter kan de tage på tur ud til seværdighederne i Kerteminde.

Annonce

Natur, mad og kunst

City Escape er et koncept, der hen over efteråret har været på besøg i de større danske byer. I deres rejseguide har de således peget på en række markante kulturinstitutioner, hvor de tre seværdigheder i Kerteminde også er med.

Det er naturoplevelserne, der fremhæves på Fyns Hoved, mens det kulinariske og fisken er i fokus hos Restaurant Rudolf Mathis. Hos Johannes Larsen Museum bliver der lagt vægt på kunst og historie.

Johannes Larsen Museet er ud over malerierne også en oplevelse i sig selv. PR-foto
Restaurant Rudolf Mathis er også på listen over gode steder at besøge i Kerteminde. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Middelfart

Kvinde fik nok af naboens afbrænding af affald: - Det stinker ganske forfærdeligt

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Annonce