Annonce
Middelfart

Tre kunstnere sammen: Årets første udstilling hos Galleri Platz

Udstillingen med Hanne Schmidt, Ida Holm Mortensen og Lars Waldemar åbner fredag den 11. januar 2019. PR-foto

Nørre Aaby: Galleri Platz starter det nye år med en udstilling med billedkunstner Hanne Schmidt, keramiker Ida Holm Mortensen samt billedhugger Lars Waldemar. Tre kunstnere, som første gang udstiller hos Galleri Platz, og som første gang udstiller sammen.

Hanne Schmidt fra Lind ved Herning skaber dæmpede farverige malerier - billeder af forskellige mennesketomme rum i forskellige perspektiver, og hvor man som beskuer bliver draget ind i disse universer.

Ida Holm Mortensen fra Kerteminde er oprindeligt uddannet billedkunstner men er nysgerrig på de forskellige materialer. Derfor arbejder hun i dag både med maleri, keramik, akvarel, tegning og grafik.

Lars Waldemar fra Esbjerg eksperimenterer med mange materialer men altid med et udtryk af naturen - både i rum og flade.

Udstillingen med Hanne Schmidt, Ida Holm Mortensen og Lars Waldemar åbner fredag 11. januar klokken 18. Alle kunstnere vil være til stede til ferniseringen.

Udstillingsperioden er 11. januar - 23. februar 2019 i Galleriets åbningstider samt efter aftale.

Annonce
Udstillingen med Hanne Schmidt, Ida Holm Mortensen og Lars Waldemar åbner fredag den 11. januar 2019. PR-foto
Udstillingen med Hanne Schmidt, Ida Holm Mortensen og Lars Waldemar åbner fredag den 11. januar 2019. PR-foto
Udstillingen med Hanne Schmidt, Ida Holm Mortensen og Lars Waldemar åbner fredag den 11. januar 2019. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce