Annonce
Middelfart

Tre koncerter i tre dagligstuer

Gruppen The White Album spillede sidste år til Heims huskoncerter i Båring. Privatfoto.

Foreningen HEIM i Båring står bag huskoncerter. Koncerterne afvikles i folks dagligstuer - og som sidst med tre koncerter på samme aften, lørdag 3. februar.

Annonce

Båring: Foreningen Heim afvikler huskoncerter for andet år i træk, og lørdag 3. februar er udpeget til aftenen med tre koncerter i tre private hjem og i kølvandet et afterparty.

Formanden for Heim, Finnbjørg Jacobsen, er begejstret.

- Vores line-up i år er ganske enkelt fantastisk. Vi lyttede til publikum ved vores arrangement i 2017 og har også denne gang gjort os umage ved valg af kunstnere.

På programmet i dagligstuerne er Michael Lund, Konni Kass og ikke mindst Cæcilie Norby.

Konceptet med musik i stuerne går ud på, at der på aftenen afvikles huskoncerter med tre forskellige kunstnere i tre private hjem i Båring. Publikum går fra koncert til koncert, og når altså at opleve alle tre kunstnere i løbet af aftenen. Koncerterne finder sted som akustiske intimkoncerter uden scene, scenelys og kun med en smule forstærkning.

Også sangeren Jacob Sveistrup gav den vokal gas, da han spillede i en dagligstue i Båring i fjor. Nu er der tre nye koncerter på vej, lørdag 3. februar. Privatfoto.
Annonce

Tre kunstnere - flere genrer

Ifølge Finnbjørg Jacobsen har Heim i år bredt sig over noget veletableret, noget nyt og noget lokalt. Samtidig har man også prøvet at brede sig over flere genrer.

Michael Lund er til dagligt sanger/sangskriver i bandet Chasing Grace. I februar 2016 mistede Michael sin storesøster, og han besluttede sig for at gå i gang med indspilningen af sit første soloalbum. Det blev til albummet "Sister", som er en hyldest til den afdøde søster. Til koncerten er Michael Lund i selskab med Morten Husted.

Musikeren Konni Kass blev født i 1991 i det fjerntliggende nordatlantiske land Færøerne og voksede op omgivet af havet og naturen. Konni Kass og debutudgivelsen "Haphe" tog de små øer med storm.

Cæcilie Nordby begyndte karrieren i 80'erne, da hun sang med den prisvindende jazz-rock gruppe Frontline. Hun slog igennem med pop/rock gruppen OneTwo. Jazz'en har dog altid ligget hende nær, og i halvfemserne blev Cæcilie Norby, som den første europæiske kvindelige sangerinde, signet til det legendariske Blue Note label.

Billetsalget er ifølge formanden kommet godt fra start. Der er kun udbudt et begrænset antal billetter på 150 styk, og de første 100 blev nærmest revet væk i løbet af de første dage billetterne var til salg./EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce