Annoncørbetalt indhold

Tre ideer til dit drømmekøkken

Dette indhold er sponsoreret

Er du typen der elsker at tilbringe din tid i køkkenet med familien, så ved du også hvor vigtigt det er at have et fedt og smart køkken, som passer til dine behov. Et køkken kan gennem mange års brug blive slidt, ikke kun fra madlavning, men også fra når vi læsser dagens indkøb op på bordpladen eller når børnene sidder og tegner. Derfor er det en god ide at man kigger på sit eget køkkens indretning, for at finde ud af hvordan ens drømmekøkken kan komme til at se ud. Om du går og drømmer om et stort vinkelkøkken eller en stor køkkenø, så kan du finde en masse inspiration hos Kitchn online køkkenforhandler. Hos Kitchn kan du gøre køkken købet nemt og billigt og få lige det køkken du går og drømmer om leveret til døren. Her får du tre gode ideer til, hvordan du kan designe dit drømmekøkken.

Praktiske Højskabe med god opbevaring

Vælg højskabe til dit nye køkken. Højskabe er meget rummelige, og der er plads til alt, og dermed giver det dig en masse opbevaringsmuligheder. Alt efter hvilken stil man er til, kan du få højskabe både med hylder, skuffer og udtræk. Du kan også bruge dit højskab til indbygningen af en ovn eller få indbygget din fryser eller køleskab, så det passer i stilen med resten af køkkenet. Dette giver dig en praktisk løsning til at gemme de fleste ting af vejen, og holde stilen simpel over hele linjen.

Annonce

Smarte bordplader i din stil

Til inspiration, kan man kigge på en bred vifte af bordplader, hvor du kan finde den farve og det materiale der passer til din stil. Det smarte ved at kunne sætte sit eget præg på bordpladen, er at du får muligheden for at tilpasse din bordplade efter egne mål. Derudover vil en ny bordplade kunne gøre underværk for et ældre køkken og dermed vil det kunne give nyt liv til rummet.

Annonce

Lækkert tilbehør

Til at fuldende dit nye køkken, kan du tilføje dit køkken en masse lækkert tilbehør. Her kan du vælge at få monteret en flot armatur i den stil du ønsker eller få installeret et smart affaldssystem, som vil gør din hverdag nemmere, når du står og laver mad. Derudover kan du få indsats en smart bestikindsats, som kan holde styr på alle dine køkkenredskaber eller en smart krydderiindsats til din køkkenskuffe, så du har orden i sagerne.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.