Annoncørbetalt indhold

Tre hyggelige weekendaktiviteter for to i Odense

Dette indeholder sponsoreret indhold

Weekenden kaster sig så småt over Odense. Måske har i haft en utrolig travl uge, hvor stress og jag har fyldt meget. De fleste af os ser derfor frem til weekenden. Især i de perioder, hvor det er allerhårdest at kæmpe sig gennem dagen, og hvor jobbet og karrieren kører på den store klinge. Og weekenden er da også en kærkommen ugentlig begivenhed, hvor verden og byen står åben, og i kan lave lige præcis det, i har lyst til. I har tid til de ting og oplevelser, i næppe kan få til at passe i kalenderen fra mandag til torsdag. Er i et par, der bor sammen og begge har travlt, så giver det altså mening at bruge weekenden til at få noget afveksling på menuen. Det er her, det handler om jer og ikke alt mulig andet. Sæt tid af til at være sammen som par. I vil opleve, at det er noget i har brug for. Foruden sjove oplevelser og underholdende dage i weekenden, så er tiden sammen også med til at gavne jeres forhold og holde gnisten ved lige. Men hvad skal i lige sætte på programmet, når i nu har gjort plads? Heldigvis er i placeret i Odense, hvor det ikke går stille for sig i weekenden. Danmark tredjestørste by byder på både musik, mad- og kulturoplevelser. Så det er bestemt ikke et dårligt bud at bevæge sig lidt ud på gaderne her til weekend. Men er du stadig en smule i tvivl om, hvor weekendens aktiviteter skal lede jer hen, så kommer her tre hyggelige weekendaktiviteter for to i Odense.

En erotisk weekend

Befinder i jer i et længerevarende forhold, der har stået på længe? Så er der en chance for, at i leder efter måder, hvor i kan peppe jeres forhold og samliv op. En god måde at gøre det på kan være erotisk legetøj, der bringer noget nyt ind i soveværelset. Hos eroti.dk har de udført en dybdegående test af forskellige rabbit dildo vibratorer. Læs mere om testen her, og gå en spændende og erotisk weekend i møde.

Odense Zoo

En romantisk tur i Zoo er altid en god måde at tilbringe noget af weekenden. Her har Odense Zoo alt, hvad du leder efter af spændende og eksotiske dyr. Der er nu ikke noget som en god gåtur gennem parken med sin elskede, hvor i nyder de skønne syn af forskellige flotte levende væsener.

Smag på Odense

Når i nu befinder jer midt i Odense, så ville det næsten også være ærgerligt ikke at bruge weekenden på at udforske, hvad byen kan byde på af smagsoplevelser. Som danmarks tredjestørste by, er der rigeligt at komme efter i Odense. Både lækkert mad, øl, vin og drinks ligger for jeres fødder.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.