Annonce
Assens

Tre hurtige til Tom K: - Søndersø er en svær bane

Racerkører Tom Kristensen besøgte Strøjer Samlingen to gange i uge 48. Foto: Rasmus Vestergaard
Tom Kristensen har vundet det legendariske 24-timers løb på Le Mans rekordmange gange, men gokartbanen i Søndersø gik det aldrig godt på. Her svarer han på tre hurtige spørgsmål.
Annonce
Annonce

1. Hvordan er det at komme her på Strøjer Samlingen?

- Det er dejligt. Jeg har dog ikke nået at se bilerne, da det hele har handlet om arrangementet. Jeg har kendt Jørgen (Strøjer, red.) i mange år, han er et dejligt bekendtskab. Han er jo helt sin egen, og det er flot at se en med den passion for biler og den succes, som han har.

2. Hvordan er dit forhold til Fyn?

- Fyn er fin. Jeg kørte engang gokart på banen i Søndersø, men det gik ikke særlig godt. Det er en svær bane. Jeg har også været på Ringe Festival engang, og ellers er Sydfyn jo bare et smukt område. Jeg har også nogle gode bekendte i Svendborg.

3. Er du blevet en bedre bilist af at være racerkører?

- Det har da nok hjulpet, ja, men det kan ikke rigtig sammenlignes. Man kan godt blive lidt fartblind, og så skal man huske, at man ikke er på banen. Jeg har prøvet nogle ekstreme situationer, og det har givet en viden om, hvordan en bil opfører sig, som jeg nok kan bruge. Alle burde have et udvidet glatførekursus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce