Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd til, hvordan du vedligeholder din computer i hverdagen

Dette indhold er sponsoreret

En computer er en investering for de fleste. Det er ofte den, som får dig igennem studiet, når du skal skrive de lange eksamener. Det er den, som følger dig i tykt og tyndt på arbejdet. Det er den, hvor du kan se de bedste film, når der endelig er tid til at slappe af, men en computer skal vedligeholdes i hverdagen, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du bedst komme i mål med den daglig evedligeholdelse af din computer. Disse råd er gældende, uanset om der er tale om en brugt computer eller en helt ny.

Ledninger skal tages ud

Vil du gerne vedligeholde din computer i hverdagen, så er det vigtigt, at du tager alle ledningerne ud af den, inden du vælger at tage den med dig i tasken. Det er altså ikke en god ide at lade opladeren sidde i computeren, når du pakker den ned, så den bare lige er nem at sætte til, når du når frem. Dette kan ødelægge både ledningen til din computer men også selve computeren. Tag derfor altid ledninger ud, inden du vælger at tage den med dig.

Pak din computer ind

Når du skal vedligeholde din computer, så er det vigtigt, at du tager hensyn til den, når den ikke er i brug. Dette betyder, at vil du gerne passe på den, så skal du købe et sleeve eller en taske, som du kan transportere den i, hvor den ikke får stød, og hvor den ikke kan få ridser. Dette sparer din computer for mange slag, og det kan gøre, at den har en meget længere levetid, end den ellers ville have haft uden beskyttelse.

Holde den væk fra støv, røg og dyrehår

Vil du gerne forlænge levetiden på din computer og passe godt på den, så er det vigtigt, at du ikke bruger den, når der er meget røg i luften, når der er meget støvet omkring dig, eller når der er en stor mængde af dyrehår. Disse ting kan nemlig gå i computeren, og det kan gøre, at den brænder sammen, da det tilstopper de filtre, som er indbygget i computeren. Pak derfor din computer sammen, når hunden sidder ved siden af dig, og gå gerne den anden vej med din computer, når der skal laves mad i køkkenet. Sådan passer du bedst på din computer.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.