Annonce
Kerteminde

Tre gode råd: Sådan sælger du live på Facebook

Torsdag aften klokken 20 går Winnie Sørensen live på Facebook fra sin skobutik. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Torsdag aften går Winnie Sørensen live for anden på gang på Facebook for at sælge ud af sit varelager i sin skobutik. Hun giver her tre gode råd til, hvordan du kan gøre det samme.

Torsdag aften klokken 20 laver Winnie Sørensen atter et livesalg på Facebook fra sin skotøjsbutik i Langegade i Kerteminde.

Da Winnie Sørensen sendte live første gang i januar, var der hele tiden omkring 100, der fulgte med ude ved skærmen, og det er hun godt tilfreds med.

- Jeg har selv tidligere været sælger, og jeg kan se, at nogle af de kunder, jeg kom rundt til dengang, også har sendt live nu. De har nogle flere med, men de har også omkring 5000 følgere på Facebook og har været i gang i mange år, forklarer hun.

Antallet af følgere på hendes skobutiks Facebook-side er steget efter, hun har sendt live første gang

- Så er der flere, der har delt, og nogle har syntes, at det er sjovt. Så liker de, og så stiger det stille og roligt.

Inden Winnie Sørensen gik live første gang, var der omkring 500-600 følgere på hendes side. Nu er tallet tæt på 800.

Winnie Sørensen giver her tre råd til det gode live-salg på Facebook.

1 Giv dine varer numre

Stil varerne op på reolerne og giv dem numre. Da jeg gjorde det første gang, tog jeg hver gang en vare fra hver ende. Så var der herre - og damesko. Jeg fortæller, hvad der er tilbage i størrelserne og fortæller om skoen, hvad den er lavet af, og hvor den kommer fra, og om den er stor eller lille i størrelsen. Så byder folk ind i kommentarfeltet, hvis de er interesserede.

2 Få betaling på mobilepay

Få dine kunder til at betale med mobilepay, så varen er betalt. Jeg har gjort det sådan, at varen senest skal være betalt klokken 23 om aftenen, og så kan de afhente skoen bagefter.

3 Kontakt kunden

Sørg for, at kunden hører, at de har fået varen. Jeg råber deres navn op. Så stiller jeg skoen til side med deres navn på. Herefter kan de handle videre. Når salget er slut, skriver kunden i en Messenger-besked, hvad der er købt, og hvad beløbet er, og hvordan de vil have varen - henter de den i butikken, eller skal jeg levere den? Det er gratis, hvis det er inden for bygrænsen, men koster 50 kroner, hvis det er uden for Kerteminde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Superman, Døgnbrænderen og andre lokale kendisser vil ind i politik - kan de holde gejsten?

Annonce