Annoncørbetalt indhold

Tre gode ideer til firmaaktiviteter, der styrker sammenholdet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi bruger mange timer på arbejdspladser, så et godt sammenhold mellem kollegerne er vigtigt, for det styrker kommunikationen og samarbejdsevnen. Derfor kan det være en god idé at arrangere firmaaktiviteter, hvor fokus er på at være sammen og have det sjovt, for så får medarbejderne et bedre forhold til hinanden, hvilket kan gavne arbejdsmoralen og effektiviteten. Mangler du inspiration til din virksomheds næste firmaaktivitet, så får du tre gode bud her.


Annonce

Udendørs overnatning

En anderledes og uforglemmelig oplevelse er at tage på en tur med udendørs overnatning sammen med kollegerne. Om dagen kan I lave sjove aktiviteter, hvor I måske får pulsen lidt op med nogle udendørs aktiviteter eller I kan vælge at fokusere mere på at få slappet af. Om aftenen kan I nyde et lækkert måltid mad lavet over bål. Overnatningsmulighederne kan være alt fra en tipi til shelters. Mange slapper bedre af, når de befinder sig i naturen frem for i et kontormiljø eller lignende, og det giver grobund for mange gode snakke, hvor I lærer hinanden bedre at kende. Døjer I med dårlig stemning på arbejdspladsen eller problemer med kommunikationen, kan en mulig løsning på jeres problemer være, at I lærer hinanden bedre at kende.


Motiverende og lærerigt foredrag

Der findes mange spændende og lærerige foredrag, som kan øge motivationen på arbejdspladsen. Arrangér for eksempel et foredrag om, hvordan man bedre motiverer sig selv og andre eller et foredrag, hvor man kan lære sig selv lidt bedre at kende. Med en dygtig taler får I helt sikkert gejsten op og kan forhåbentligt tage nogle pointer med fra foredraget, som I kan implementere i jeres hverdag. Et foredrag om motivation kan fungere som et godt udgangspunkt for mange vigtige interne snakke om, hvordan I kan forbedre jeres arbejdsplads.


Firmafest

Der er ikke noget, der er bedre til at løsne stemningen lidt op, end en god firmafest. Her kan I opleve hinanden fra en anden side og tale mere uformelt sammen, end I gør til hverdag. Det øger det sociale sammenhold. Hvad enten det er en stor fest for hele virksomheden eller en mindre fest for et enkelt team, kommer I helt sikkert til at lære hinanden bedre at kende og få en aften, som I kan mindes tilbage på længe efter. Har I opnået noget stort, så er en fest en god måde at fejre det på og give medarbejderne lyst til at nå den næste milepæl.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.