Annonce
Kerteminde

Tre gode grunde til at tage på glamping: Campingliv på den fede måde

Glamcamp er camping på den fede måde. Med masser af luksus og komfort men fortsat ude midt i naturen. Foto: Stephen Freiheit
Hvis du ikke lige er til campinglivet, men godt vil have det lidt mere mageligt, så skal du prøve Glamping.
Annonce

Glamping er det nye hit på feriefronten. Vi kan ikke rejse ud i verden på ferie endnu på grund af lukkede grænser. Og når de åbner igen, er det måske ikke alle, der har lyst til at tage til fremmede egne og bytte virus og bakterier. Så derfor er en ferie i Danmark oplagt i år.

Men hvordan så lige friste alle dem, der hidtil har valgt camping fra?

Svaret lyder; med luksus og glamour - deraf navnet Glamping.

1. Lækre telte

Telte er ofte af et syntetisk materiale, der er vandtæt, men desværre også giver ubehagelige oplevelser af at vågne i en bageovn på de gode sommerdage.

Glamping-telte er lavet af lyse, lækre naturmaterialer, der sikrer et godt indeklima. Og der er selvfølgelig gulv eller tæppe, så kryb og fugt ikke er lige i næsehøjde, når man vågner.

2. Glem soveposen

Mange af os har, om ikke andet så fra barndommen, minder om at ligge proppet ned i en sovepose som en anden sommerfuglepuppe. Sådan er livet ikke på glamping. Rundt om på de pladser, hvor man kan komme på glamping, varieret udbuddet fra bløde luftmadrasser til rigtige senge, og soveposen er skiftet ud med dyner.

3. Luksus tæt på naturen

Men glamping får du groft sagt luksus, som du kender det fra hoteller. Men du får det ude i naturen, så du vågner ved fuglefløjt i stedet for trakfiklarm. Det er bare at slå teltdugen til side, så er du ude i naturen. Og apropos natur, så er det i den grad klimavenligt at droppe flyveturen til Spanien eller bilturen til Frankrig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce