Annonce
Kultur

Tre fynske kunstnere "vender hjem" i foråret

Peter Martensen er en af de "Tre Fynboer", der har skabt sig en navn. Han udstiller sammen med kresten Havgaard og Asmund Havsten-Mikkelsen i Konservesgården i Faaborg.

Kunstforeningen for Faaborg og Omegn hædrer tre kendte kunstnere, der begyndte på Fyn

Annonce

Kunstforeningen for Faaborg og Omegn, som udstiller i Konservesgaarden på førstesalen med Faaborg Museum som tæt nabo. 18. april har foreningen fernisering på sin tredje forårsudstilling.

"Tre Fynboer i dag" kalder man udstillingen, der bringer tre kendte kunstnere, alle med tilknytning til Fyn sammen og tilbage, hvor karrieren begyndte. De tre er: Kresten Havgaard, Asmund Havsten-Mikkelsen og Peter Martensen. Alle er de anderkendte.

Kresten Havgaard, maler og grafiker, født 1962 bor og arbejder i København. Hans malerier har rødder i den abstrakte kunst, og han er optaget af selve malingens væsen.

Asmund Havsteen-Mikkelsen, født 1977, arbejder og bor i Berlin. Hans malerier og installationer har rod i arkitekturen,og fortæller historien om livet, vi lever.

Peter Martensen, født i 1953 i Odense er maler og grafiker fra Det fynske Kunstakademi, Han er optaget af nyrealismen og bruger ofte fotografiet som udgangspunkt for sine malerier. Nu mødes de tre på udstilling i Faaborg, hvor deres værker kan ses frem til 17. maj kl. 10 til 16(undtagen mandag).

Der er fernisering lørdag 18. april kl. 12 i Konservesgaarden, Østergade 45, Faaborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Kultur

Grum fremtidsvision indhentet af corona

Annonce