Annonce
Erhverv

Tre er nomineret til årets nordfynske virksomhed

Bogense Plast i Bogense er blandt andet at finde på listen over de tre nominerede til Årets Virksomhed 2021. Her ses plastvirksomhedens direktør, Per Grunddal Jørgensen. Arkivfoto: Signe Andersen
Nordfyns Erhverv og Turisme har offentliggjort navnene på de tre nominerede til årets nordfynske virksomhed. Vinderen kåres i juni.

Nordfyn: Tiden nærmer sig, hvor årets nordfynske virksomhed skal kåres. Nordfyns Erhverv og Turisme (NEET) har offentliggjort navnene på de tre nominerede. Den endelige vinder kåres i juni.

I indstillingen fra NEET hedder det blandt andet:

Bogense Plast leverer og producerer sprøjtestøbte plastkomponenter til forskellige brancher ude i verden. Udover at støbe plastik udvikler virksomheden hele tiden nye processer og produkter til produktionen. Heriblandt også robotter.

Annonce

Økonomisk ser det også ud til at gå godt for virksomheden. I 2020 formåede den at slå regnskabsåret 2019, der i forvejen var et økonomisk rekordår. En vækst, der angiveligt ser ud til at fortsætte de kommende år frem. Det afspejles også i antallet af ansatte, hvor man alene tilbage i februar i år ansatte fem nye medarbejdere.

Compusoft A/S

Compusoft i Søndersø er en højteknologisk virksomhed. Her leverer de hardware- og softwareløsninger til deres kundesegment, der hovedsageligt baserer sig inden for turismen, attraktioner og svømmehandler.

Nærmere bestemt er der tale om adgangs-, betalings-, booking- og kapacitetsstyringsystemer. For øjeblikket er virksomheden ved at udtænke løsninger til Rosenborg Slot, Amalienborg Slot og Koldinghus. Desuden hjælper virksomheden også med at automatisere marinaer, så de kan køre uden bemanding. Primært leverer Compusoft til de skandinaviske lande, men oplever også en vækst i det øvrige Europa.

Annonce

DK Plant Aps

Fra deres i alt 100.000 kvadratmeter store drivhusareal i Otterup producerer DK Plant årligt 10,5 millioner agurker. Hertil skal lægges 1,5 millioner økologiske agurker. Agurkerne kan købes i næsten alle supermarkeder landet over og udgør 25 procent af det danske marked.

Ved siden af produktionen udvikler og tester virksomheden hele tiden nye sorter, der skal øge danskernes lyst til at spise agurker. Virksomheden har stort fokus på bæredygtighed og forsøger hele tiden at mindske deres CO2-udledning i produktionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce