Annonce
Middelfart

Tre dage efter Rock Under Broen: 31 procent af billetterne til 2020 er allerede solgt

Det var en tilfreds Bent Frandsen, der allerede søndag kaldte årets Rock Under Broen for den bedst afviklede i festivalens tre årtier lange historie. Foto: Mette Mørk
Kun tre dage efter årets festival, er en tredjedel af billetterne til Rock Under Broen 2020 solgt.

Middelfart: Som noget nyt valgte festivalledelsen at sætte billetterne til Rock Under Broen 2020 til salg allerede samme dag, som festivalen løb af stablen i år. Og det har vist sig at være en god idé.

- Vi har allerede solgt 31 procent af billetterne, fortæller formand for festivalen, Bent Frandsen, tirsdag og kalder salget forrygende, men ikke overraskende.

- Tallet kommer ikke bag på mig. Jeg havde regnet med omkring 25 procent ville være solgt, at det så er 31 procent, det er flot, siger han.

Mandag den 10. juni klokken 00 udløb muligheden for at købe de såkaldte earlybird-billetter, og prisen steg fra 400 til 500 kroner.

Annonce
Som noget nyt blev billetterne til Rock Under Broen 2020 allerede sat til salg, da musikken spillede under festivalen 2019 den 8. juni. Foto: Mette Mørk

Bedst afviklede festival nogensinde

Det er i det hele taget en tilfreds festivalformand, der ser tilbage på dette års Rock Under Broen.

- Alt fungerede. Alt det, vi tidligere er blevet kritiseret for, har vi villet tage hånd om, og det er lykkedes nu, erklærede Bent Frandsen allerede søndag, hvor han kaldte den netop overståede festival den bedst afviklede i Rock Under Broens tre årtier lange historier.

Efter festivalen i 2018 fik arrangørerne en del kritik for pladsens toiletfaciliteter - noget, som man hurtigt reagerede på. Derfor var der ifølge Bent Frandsen brugt knap en million mere på toiletterne i år, hvilket betød både flere og bedre toiletter, ligesom betalingstoiletterne var afskaffet.

- Toiletterne fungerede 100 procent. Det bagerste toiletområde blev næsten ikke brugt, sagde han søndag og medgav, at der var kø til de forreste toiletter længst nede mod scenerne.

Og det positive syn på det netop overståede endagsfestival, er Bent Frandsen ikke ene om. Flere brugere på Fyens Stiftstidendes Facebook-profil 'Vores Middelfart' giver festivalformanden ret i, at toiletforholdene var langt bedre i år.

"Fuldstændig enig. Nu har jeg været med ca. 20 gange, og jeg synes RUB (Rock Under Broen, red.) blev perfekt afviklet. Ingen kø ved mad og ølboder. Perfekte toiletforhold. Fedt musikprogram. TAK... Vi har virkelig fået noget for skillingen i år. Fair nok, at prisen bliver sat op til næste års fest." Skriver Stefan Thorup Larsen.

Højere priser i 2020

Prisen på billetterne til Rock Under Broen 2020 er højere, end de har været i år. Stigningen skal ifølge festivalformand Bent Frandsen forklares med, at musikerne har bebudet prisstigninger i 2020.

Bent Frandsen understreger dog, at Rock Under Broen fortsat vil have den billigste billetpris for en endagsfestival i Danmark.

- Vi er ikke privatejede, og vi tager en risiko hvert år, og den skal prisen afspejle, forklarer han.

Arbejdet med at finde kunstnere til Rock Under Broen 2020 er ifølge Bent Frandsen i fuld gang, og festivalen har allerede et par kunstnere og bands i sigte. I alt skal der findes otte bands.

Hvilke musikere festivalen allerede har et godt øje til, vil Bent Frandsen dog ikke røbe.

Et endeligt resultat for årets festival forventes ikke før sidst på måneden, men Bent Frandsen forventer et overskud på niveau med sidste års festival, hvor den lokale klub MG&BK modtog omkring to millioner kroner.

Anne, Sanne og Lis, Rock Under Broen 2019. Mette Mørk
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce