Annonce
Middelfart

Tre aktører bliver til én: Sammen vil de skaffe endnu flere turister

Ved at samle kræfterne lokalt kommer Middelfart Kommune til at stå endnu stærkere, og det giver et godt afsæt for en langsigtet udviklingsstrategi for området, mener Vibeke Stentoft. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Visit Lillebælt, Destination Lillebælt og Meeting Lillebælt bliver lagt sammen til én organisation.
Annonce

Nordvestfyn: Tre foreninger lægges sammen til én i håbet om at stå stærkere i kampen om at lokke besøgende til Middelfart Kommune.

Visit Lillebælt, Destination Lillebælt og Meeting Lillebælt er vant til at samarbejde, men ind til nu har det været som hver sin forening med hver sin bestyrelse. Det kommer nu til at ændre sig, fortæller Vibeke Stentoft, der er formand for Visit Lillebælt og med i styregruppen for Meeting Lillebælt

- Vi vil stå stærkere, når vi samler det hele under samme tag så at sige. Det hele vil blive samlet både fysisk og organisatorisk. Meeting Lillebælt og Visit Lillebælt sidder sammen, og så vil Destination Lillebælt også rykke ind.

- I dag er der en styregruppe i Meeting Lillebælt og en bestyrelse i Visit Lillebælt og Destination Lillebælt. Og det vil vi lægge sammen til en stor bestyrelse, forklarer Vibeke Stentoft.

Annonce

- Nu skal vi tale samme sprog

De kommende forandringer vil især være gavnlige på den lange bane, mener Vibeke Stentoft.

- Nu skal vi ikke sidde i hver vores klub eller forening og tale sammen. Nu skal vi tale samme sprog på én og samme tid. I dag krydser vi lidt hinanden, og der er også nogle, der sidder i flere bestyrelser i dag. Nu vil den kommende bestyrelse sidde sammen. Det tror vi vil lette meget. Det samme med at vi nu kommer til at tale med samme tunge ud af til, vurderer Vibeke Stentoft.

Nyheden om samarbejdet kommer samtidig med, at Middelfart Kommune er blevet optaget i Destination Fyn.

- Vi har et fantastisk område, der har en unik fortælling og er meget autentisk. Vi håber selvfølgelig, at det vil give flere turister hertil. Målet med det hele er, at vi kommer til at stå stærkere. En god samarbejdpartner, som Destination Fyn bliver, vil åbne nogle andre døre for os, siger Vibeke Stentoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce