Annonce
Navne

Tre 40-års jubilarer indstillet til hæderspris

Den 1. august hejser Landbrugsrådgivning Syd flaget og fejrer hele tre 40 års jubilarer på samme tid.
Annonce

Jubilæum: Den 1. august kan Anette Hansen, Gerda Nicolaisen og Henning Pedersen fejre 40-års jubilæum hos Landbrugsrådgivning Syd. De tre jubilarer er indstillet til at modtage Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedaljer, der er en hæderspris for lang og tro tjeneste.

Virksomhedens formand, Antoni Stenger, er stolt af den store mangfoldighed blandt de godt 100 medarbejderne, der både omfatter unge talenter og folk med flere årtiers erfaring.

- Herfra skal lyde et stort tillykke og mange tak til de tre jubilarer for deres mangeårige indsats, siger formanden.

Anette Hansen er ansat som regnskabsassistent hos Landbrugsrådgivning Syd i Svendborg. Hun startede i lære som regnskabsassistent ved Langelands Husmandsforening i Rudkøbing og fulgte i 2001 med til kontoret i Svendborg.

Hun varetager bogføring, momsopgørelser samt regnskabsopgørelser og er i øvrigt kontorets ekspert i regnskabssystemet. Anette tager positivt imod nye udfordringer og går til opgaverne med gåpåmod og en positiv indstilling. Hun er meget vellidt af både kunder og kolleger. Privat bor Anette i Skrøbelev med sin mand Frede, der sammen har to voksne børn.

Gerda Nicolaisen er revisorassistent ved afdelingen i Løgumkloster. Hun startede som regnskabselev og blev herefter fastansat som revisorassistent i den gruppe, som hun stadig er tilknyttet 40 år efter.

Nogle af kunderne har fulgt Gerda gennem alle årene. Privat er Gerda opvokset på en gård og er i dag gift med Arne, som er landmand. De bor på Østermarken ved Løgumkloster og har to voksne børn. Gerda er hurtig i vendingen, ærekær og et konkurrencemenneske. I sin fritid er hun en aktiv løber.

Henning Pedersen er revisor ved afdelingen i Løgumkloster. Han startede som regnskabselev, blev herefter fastansat revisorassistent og dernæst revisor samt gruppeleder. Henning rådgiver både fuldtids- og deltidslandmænd samt selvstændige i andre erhverv. Han har oplært mange elever igennem tiderne og får endnu en i gruppen i august. Privat bor Henning i Løgumkloster, er ivrig jæger og gift med Gitte. Sammen har de tre voksne børn.


Herfra skal lyde et stort tillykke og mange tak til de tre jubilarer for deres mangeårige indsats.

Antoni Stenger, formand for Landbrugsrådgivning Syd
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce