Annonce
Nordfyn

Travlhed på Nordfyns Musikskole: Masser af gæster på besøg

Der blev pustet igennem på gangene på Søndersøskolen, da Musikskolernes Dag blev markeret. Foto: Emil Hermann
Masser af forældre og børn besøgte Nordfyns Musikskole i Søndersø for at lytte til og prøve nogle af de mange forskellige tilbud.
Annonce

Søndersø: Lørdag blev Musikskolerne Dag markeret på Søndersøskolen. Fra klokken 10 til 14 var det muligt at opleve live-musik fra to scener, prøve forskellige instrumenter i klasselokalerne samt opleve en koncert med populære Kalle fra DR Ramasjang. Kalle Mathiesens sækkevogns-trommesæt tiltrak stor opmærksomhed blandt børnene.

Som en opvarmning til Musikskolernes havde 22 af lærerne på Nordfyns Musikskole i denne uge været på landevejen. De gav seks koncerter for næsten 1600 nordfynske skolelever fra første til sjette klassetrin.

Nordfyns Musikskole tilbyder undervisning til børn og unge, der ikke er fyldt 26 år ved sæsonens start. Musikskolen tilbyder endvidere undervisning til voksne i samarbejde med aftenskolerne. Der er en årlig deltagerbetaling på de forskellige undervisningstilbud. Der er søskende- og flerfags-rabat på 25 procent. Læs mere på nordfynsmusikskole.dk.

Nordfyns Musikskole har også en afdeling i Otterup på Skoledage 12 og en afdeling i Bogense på Gyldensteensvej 2.

Skoletorvet var godt fyldt med tilskuere, da stryge- og violinorkestret gav koncert. Senere var det Kalle fra DR Ramasjang, som indtog denne scene. Foto: Emil Hermann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ambitioner for kunsten, ja tak

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Annonce