Annonce
Nordfyn

Travl weekend på Nordfyn: Indbrud fandt sted ét efter ét

Hele fem indbrud på Nordfyn blev anmeldt til Fyns Politi i den forgangne weekend. Foto: Lars Rievers/Scanpix 2017
Annonce

Nordfyn: Det strømmede ind med nordfynske anmeldelser til Fyns Politi i den forgangne weekend. Udover to anmeldelser om vold, der sidenhen viste sig at hænge sammen, modtog politiet fem henvendelser om indbrud.

To af indbruddene er sket i Bogense, det første i en privat bolig på Elmevej, hvor en terrassedør og vinduer er blevet forsøgt opbrudt, dog uden held, mellem fredag klokken 12 og søndag klokken 14. Det andet fandt sted i Rosenhaven, hvor et vindue blev knust og et armbåndsur stjålet søndag mellem klokken 13.30 og 19.45.

I vinduet mellem 23.45 fredag og 00.30 lørdag forsvandt der ting fra en forretning på Bredgade i Otterup, hvor tyven løb afsted med tobak, snus, filterpapir, vandpiber og en faktura. Her fandt tyven adgang via et åbentstående vindue.

På Odensevej i Søndersø var det en bagdør, der blev brudt op, da en indbrudstyv fandt vej ind i et pizzeria og forsvandt derfra med 1500 kroner i kontanter, en mobiltelefon, en frituregryde og sodavand. Ejeren af pizzeriaet, Ali Qorban Mohammadi, opfordrer på Facebook til, at man henvender sig til ham, hvis man har hørt eller set noget mellem klokken 23 lørdag og klokken 12 søndag.

Endelig er det blevet anmeldt, at der på Axel Brahesvej i Veflinge har været indbrud i et sommerhus, hvorfra der via et knust vindue er blevet stjålet en brændekløver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce