Annoncørbetalt indhold

Travl hverdag? Få tips og tricks her til at koble af

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender alle det med at have en travl hverdag - vi kan have travlt på forskellige måder. Måske du har små børn, som skal hentes, passes og bringes, måske har du lange arbejdsdage og langt til og fra arbejde, så du er sent hjemme. Det kan også være du har mange praktiske og husleje pligter, som du ønsker at fikse og løse selv. Det kan være svært at slappe af, når man har travlt. Det kan være du ikke føler du har “fortjent” at slappe af eller ikke synes du skal bruge din kostbare tid på at slappe af, men det er altid givet godt ud. Læs med her og få tips og tricks til, hvordan du kan koble af - ikke noget som behøver tage en hel eller halv dag.


Annonce

Forkæl dig selv 

Forsøg dig med noget hjemme-spa, hvor du kan lægge ansigtsmaske, fugte din hud med CBD olie, tage et langt varmt bad eller noget helt fjerde Det at gøre noget godt for krop og sjæl, kan have en positiv effekt på sindets velbefindende. Du vil helt sikkert føle dig mere afslappet bagefter og samtidig føle du gør og har gjort noget godt for din krop. Lidt hjemme-spa behøver samtidig heller ikke være en bekostelig affære, som det kan være, hvis du skal ud i byen og finde massage, få ansigtsbehandling eller lign. Derfor er det altså nemt at lave lidt selvforkælelse derhjemme - og noget du sagtens kan gøre ugentligt.


Bevæg dig 

Måske har du svært ved at sidde stille, og så kan det være du i stedet skal ud at gå en tur - med eller uden lyd i ørene. Det kan være du gerne vil lytte til naturens lyde - eller byens støj, hvis du bor i byen. Det kan sagtens være afslappende i sig selv, blot at lytte til de lyde der måtte komme på din gåtur. Er du mere til musik eller måske podcast eller en lydbog? Så kan du også nemt smække det på, og tage nogle høretelefoner på og gå en dejlig tur i mens du lytter til det du selv ønsker.


Se et afsnit af din yndlingsserie

Der findes efterhånden et hav at streamingtjenester at vælge imellem og det kan være du allerede har fundet en god serie, som du kan sætte på og se et afsnit eller to af. Mange kan føle det er spild af tid at ligge på sofaen, men det er altså helt okay. Det er vigtigt at koble af og lade op. Hvis ikke du har en serie, kan du nemt finde en, fordi der findes så mange tjenester, som udbyder alle former for serier, indenfor forskellige genre. Du skal huske at slappe af, for at du kan opretholde energi og humøret til din tralve hverdag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.