Annonce
Debat

Transport. Urimelige forhold i Fynbus

Annonce

Hvis jeg fra 1 juni står på en bus fra Fynbus som f.eks 31. maj med bus 920 fra stoppestedet Adelgade/Skolegade (Nyborg) mod Kerteminde - og jeg har en barnevogn med min fem måneder gamle søn med - må jeg vente til næste bus, hvis der allerede er en passager med barnevogn i bussen.

Chaufføren meddelte, at fra denne måned er der kun en enhed med pr. bus. Og jeg er meget afhængig af det offentlige for at komme rundt i det daglige. Og fra Adelgade/Skolegade kører der i dagtimerne kun en bus mod Kerteminde i timen. Så hvis jeg fremover skal med bussen, og der i forvejen er en enhed, skal jeg vente en time eller gå hjem og være meget heldig, hvis jeg kan komme med den næste.

Min søn har fået dagplejeplads i en af Nyborg Kommunes dagplejer. Hvis jeg skal med bussen for at komme frem og tilbage, skal jeg være heldig for, at jeg er den første enhed med bussen og igen om eftermiddagen, ellers skal jeg igen vente en time med et lille barn.

Jeg mener ikke, at det på nogen måde er rimeligt at byde en trofast bruger af offentlige transportmidler. Jeg er nok hellere ikke den eneste, der bliver ramt. Det rammer andre mødre med barnevogn eller klapvogn. Det vil også ramme dem i kørestol. Så kan de også vente yderligere en time eller to, hvis der allerede er en enhed i busserne fremover.

Kære Fynbus. Dette er en meget dårlig beslutning.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce