Annonce
Debat

Transport. Bøvl med ny busterminal

Der er nu kommet et forslag fra By-og Kulturforvaltningen om en ny busterminal, som skal placeres bag OBC med indkørsel fra Dannebrogsgade. Det er jo sikkert helt i orden, men der er bare lige et par problemer med dette projekt.

For det første skal der lige skaffes 37 millioner kroner til indretningen af denne busterminal, og de er så ikke skaffet endnu, men de bliver jo nok skaffet ved besparelser på ældre-, børn- og unge- og handicapområdet.

Det næste, jeg ser som et problem, er, når man skal med en bus fra busterminalen, så skal man ind i forhallen på OBC fra Østre Stationsvej, op på 2. sal, med enten trapperne, rulletrappen, elevatoren, og gennem gangen, som går over skinnerne, og hen til endnu en gang trapper, rulletrapper, eller elevator for at komme til busterminalen - og modsat når man ankommer og skal videre ind til byen, gennem f.eks. Kongens Have, ja det bliver en rejse gennem OBC, hvor man nu skal passere sammen med de togrejsende.

Når letbanen måske kommer i gang i 2021, bliver der jo endnu mere trængsel gennem OBC med alle de passagerer, der skal komme med busser og stige om til letbanen.

Der er dog en mulighed, man kan passere under jernbanen, gennem tunnelen under den gamle banegård, men endnu en omvej, til gene for brugerne af den kollektive trafik, og så er der den sidste mulighed: Benyt Byens Bro.

Nemt bliver det ikke at være bruger af den kollektive trafik i Odense, som jo for øvrigt mister passagerer i meget høj grad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce