Annonce
Sport

Transferbombe: Tidligere Næsby-spiller er solgt til Juventus

Nikolai Baden Frederiksen scorede sejrsmålet mod Randers efter to minutter på banen i sin superligadebut.

Den 18-årige Nikolai Baden Frederiksen skifter fra FC Nordsjælland til Juventus på en fireårig kontrakt. Han har tidligere spillet i Næsby.

Superligaklubben FC Nordsjælland har nok en gang skibet et stort talent til en udenlandsk klub.

Lørdag morgen oplyser klubben på sin hjemmeside, at man har solgt den 18-årige Nikolai Baden Frederiksen til den italienske storklub Juventus.

Nikolai Baden Frederiksen kom til FCN fra Næsby i 2015.

Han har underskrevet en fireårig kontrakt og skal efter planen slutte sig til de italienske mestres U23-hold.

Angriberen nåede at spille 11 kampe i Superligaen, og i FCN så man gerne, at han var blevet for at etablere sig inden et salg, fortæller direktør Søren Kristensen.

- Det er ikke en del af vores strategi og planlægning at lade vores egne talenter flyve fra reden, før de har prøvet kræfter med og etableret sig i Superligaen og dermed udviklet sig tættere på deres fulde potentiale.

- Derfor har vi flere gange før stået fast på det uanset hvilke økonomiske muligheder og interesser, der har været på bordet, og trukket den anden vej.

- Men vi vil heller ikke stå i vejen for en hel unik mulighed for en ung mand, der har været igennem vores akademi. Juventus er en once in a lifetime-mulighed og en drøm for alle fodboldspillere, siger Søren Kristensen.

Nikolai Baden Frederiksen debuterede i Superligaen hjemme mod Randers i oktober sidste år. Han blev skiftet ind efter 84 minutter og scorede sejrsmålet til 3-2 bare to minutter senere.

Han nåede at score yderligere to gange i den danske liga.

- FC Nordsjælland har givet mig rigtig meget, siden jeg kom for over tre år siden. Og jeg er sikker på, at klubben kunne give mig endnu mere, og jeg kunne have slået igennem for alvor i klubben.

- Men den mulighed, jeg nu har fået i Juventus, er så stor for mig og min karriere, at jeg føler, det er en mulighed, jeg er nødt til at gribe, siger den unge angriber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Elcykel stjålet

Kerteminde For abonnenter

Politikere gik stik imod anbefalinger: Nu skal sag om 10. klasser gå om

Annonce