Annonce
Sport

Transferaktuel OB-keeper: Svært at forholde sig til fremtiden

OB's målmand Sten Grytebust er rygtet til klubber i udlandet.

OB's dårlige sæsonstart plager keeper Sten Grytebust, der muligvis snart er fortid i klubben.

OB hentede med et mål i overtiden 1-1 mod FC Midtjylland på hjemmebane søndag aften, og dermed fik fynboerne hentet lidt tiltrængt selvtillid efter en dårlig start på sæsonen.

OB er dog stadig sidst i tabellen, og målmand Sten Grytebust er bedrøvet.

- Det er ikke en god situation for klubben, selv om vi fik et point. Med det potentiale, OB har, burde klubben ikke være sidst i Superligaen, siger han.

B.T. har tidligere skrevet om både hollandske og tyske bejlere til norske Grytebust, der muligvis spillede sin sidste hjemmekamp for OB søndag.

- Så vidt jeg ved er der to uger tilbage af transfervinduet. Måske sker der noget, måske sker der ikke noget, siger Grytebust og tilføjer:

- Det er svært for mig at forholde mig til min fremtid, fordi holdet har det svært for tiden. Det er op til ledelsen at beslutte, hvad der skal ske.

- Der er en uge tilbage af transfervinduet, men som udgangspunkt er jeg glad for at være i klubben, siger 28-årige Grytebust.

OB har netop købt den ivorianske målmand Mandé Sayouba af norske Stabæk, og han ligner afløseren for Sten Grytebust.

- Vi har fulgt ham meget længe, og jeg ser frem til at få ham i kamp. Han er en fysisk meget overlegen målmand, siger OB-træner Jakob Michelsen og tilføjer:

- Når man samtidig er inde omkring det ivorianske landshold, betyder det, at man har nogle kvaliteter.

- Han er scoutet af de samme personer, som fik øje på Sten Grytebust, og jeg håber, han bliver en succes i OB.

Med enten Grytebust eller Sayouba mellem stængerne skal OB i sin næste kamp op mod oprykkerne Vejle på udebane søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Tulipanen ved rådhuset ramt af selvtægt: Fredag fejrer de frivillige skulptur-rensere, at de nu er færdige på rådhuspladsen

Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce