Annonce
Odense

Trak bukserne ned på syvårig pige: Politiet er på bar bund

Politiet har ingen spor at gå efter i sagen om en syvårig pige, der angiveligt fik trukket bukserne ned i en opgang i Skibhuskvarteret.

Annonce

Det er svært for politiet at komme nærmere opklaringen af, hvem der overfaldt en pige tirsdag den 17. maj i en opgang på Monbergsvej i Odense.

Den syvårige pige har fortalt, at hun og en jævnaldrende veninde omkring kl. 14.20 lukkede sig ind i opgangen til ejendommen. Den formodede gerningsmand fulgte med ind, angiveligt under påskud af at skulle besøge nogen i opgangen.

I opgangen forsøgte gerningsmanden at trække den ene piges bukser af. Begge piger skreg, hvilket formentlig har fået manden til at stikke af.

Annonce

Søger stadig vidner

Siden overfaldet har politiet ikke haft noget at arbejde videre med, fortæller politikommissær ved Fyns Politi Carsten Arentoft.

- Lige nu kan vi ikke gøre andet end at afvente informationer, vi kan arbejde videre med. Men vi har ikke noget konkret, fortæller han.

Gerningsmanden beskrives af pigerne som mand, cirka 20 til 35 år, 175 til 185 centimeter høj, spinkel af bygning med kroget næse, blond-mørkt krøllet hår.

Manden var iført sort læderjakke, blå cowboybukser, rød-blå-hvid trøje samt sorte sko. Han talte dansk, og medbragte en Rema1000-plasticpose.

Politiet vil fortsat gerne høre fra eventuelle vidner, som har set eller hørt noget omkring tidspunktet for episoden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce