Annonce
Nyborg

Tragisk ulykke i børnehave: Politiet har nyt om treårigs dødsfald

Naturbørnehaven Myretuen i Ullerslev hvor ulykken fandt sted. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

ULLERSLEV: Fyns Politi har nu nyt om den tragiske ulykke, hvor en blot treårig dreng mistede livet på legepladsen i børnehaven Myretuen i Ullerslev for knap en uge siden.

Ifølge ordensmagten legede den treårige dreng ved en nøddebusk på daginstitutionens område, da ulykken indtraf. De nærmere omstændigheder er endnu ikke oplyst.

Tirsdag middag kunne Fyns Politi i en pressemeddelelse fortælle, at man nu havde afsluttet efterforskningen af, hvordan den treårige dreng døde efter en alvorlige ulykke på børnehavens legeplads.

Annonce

Konklusionen lød, at der var tale om "en meget tragisk hændelig ulykke, som ingen strafferetlig kan drages til ansvar for".

Det fremgik dog ikke af pressemeddelelsen, hvad den præcise årsag til ulykken var.

Det har efterfølgende fået utallige rygter om, hvad der kunne være årsag til ulykken til at florere på de sociale medier.

Og tirsdag først på aftenen måtte politiet efter aftale med Nyborg Kommune så komme med en ny, supplerende pressemeddelelse til den tidligere, hvor politiet altså forklarer, at ulykken skete i forbindelse med en leg, som den treårige var i gang med ved en nøddebusk på daginstitutionens område.

Da de nærmere omstændigheder ikke er oplyst i den supplerende pressemeddelelse, har Fyens Stiftstidende tirsdag aften forsøgt at få en uddybende kommentar fra Fyns Politi - dog uden held.

Udover oplysningen om, at ulykken skete i forbindelse med leg ved en nøddebusk, kommer politiet i pressemeddelelsen også med en meddelelse fra forældrene til den treårige.

"Fyns politi har endvidere lovet forældrene til den 3-årige dreng, at viderebringe deres anerkendelse af personalet på daginstitutionen," lyder det i pressemeddelelsen.

Fortsætter indsatsen

Heller ikke forældrebestyrelsen i børnehaven kan forklare, hvad der har været årsagen til ulykken, da man ifølge formanden ikke har fået flere informationer der, end dem politiet har meldt ud offentligt.

I et skriftligt svar til Fyens Stiftstidende skriver formanden for forældrebestyrelsen Mette Rosager følgende:

"Jeg kan ikke give flere oplysninger end dem, som allerede fremgår af medierne. Det er der den simple årsag til, at børnehaven har videregivet de samme oplysninger som politiet. Der er i denne sag et hensyn at tage til familien og det vil jeg respektere."

Hos Nyborg Kommune giver borgmester Kenneth Muhs (V) udtryk for, at kommunen nu fokuserer på at hjælpe personale, børn og forældre videre efter ulykken.

- Vi tager politiets konklusion til efterretning. Vores fokus er på at hjælpe familien, børn, forældre og medarbejdere omkring Myretuen bedst muligt videre. Derfor fortsætter vi indsatsen med psykologer og kriseberedskab. Det er afgørende, at vi hjælper alle videre gennem denne tragiske ulykke, lyder det i et skriftligt svar til Fyens Stiftstidende.

Annonce
Odense For abonnenter

Hammeren falder over diesel-syndere i Odense: Overvågning udskriver bøder for en kvart million om måneden

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Se video: Hundredvis af fans trodsede regnen for at møde populær youtuber i Slikræven

Kerteminde For abonnenter

Hårdtprøvede lejere barrikaderer sig mod rotter: - De skramlede i væggen bag mit sengegærde

Sport

Derbyvinderen er klar: Årets bedste løb på Fyens Væddeløbsbane

Nordfyn For abonnenter

Kørelæreren viser rundt: Kom tæt på Nordfyns trafikale brændpunkter

Kerteminde

Efter en stribe kritiske beretninger om værtshus: Der er også en anden historie, fortæller øjenvidne

Navne For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Debat

Debat om dagplejen: Forvirringen er stor

Odense

Nye detaljerede målinger afslører: Gartnerier udleder fortsat gift til vandløb

Danmark

Lotte mistede sin blot 12 dage gamle søn: Vi havde jo alt stående klar til, at vi skulle have en baby med hjem og leve i en boble

Faaborg-Midtfyn

Bil 'fløj' af Svendborgmotorvejen: Pas på regnvåde veje derude

Middelfart For abonnenter

Kraftige naboprotester tvinger Kvickly til at tage mere hensyn: Varehus må skrotte halvdelen af udvidelsesplaner i villakvarter

Odense

Millioner til forstærket indsats mod udledninger fra gartnerierne

Annonce