Annonce
Nyborg

Tragisk ulykke i børnehave: Politiet har nyt om treårigs dødsfald

Naturbørnehaven Myretuen i Ullerslev hvor ulykken fandt sted. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

ULLERSLEV: Fyns Politi har nu nyt om den tragiske ulykke, hvor en blot treårig dreng mistede livet på legepladsen i børnehaven Myretuen i Ullerslev for knap en uge siden.

Ifølge ordensmagten legede den treårige dreng ved en nøddebusk på daginstitutionens område, da ulykken indtraf. De nærmere omstændigheder er endnu ikke oplyst.

Tirsdag middag kunne Fyns Politi i en pressemeddelelse fortælle, at man nu havde afsluttet efterforskningen af, hvordan den treårige dreng døde efter en alvorlige ulykke på børnehavens legeplads.

Annonce

Konklusionen lød, at der var tale om "en meget tragisk hændelig ulykke, som ingen strafferetlig kan drages til ansvar for".

Det fremgik dog ikke af pressemeddelelsen, hvad den præcise årsag til ulykken var.

Det har efterfølgende fået utallige rygter om, hvad der kunne være årsag til ulykken til at florere på de sociale medier.

Og tirsdag først på aftenen måtte politiet efter aftale med Nyborg Kommune så komme med en ny, supplerende pressemeddelelse til den tidligere, hvor politiet altså forklarer, at ulykken skete i forbindelse med en leg, som den treårige var i gang med ved en nøddebusk på daginstitutionens område.

Da de nærmere omstændigheder ikke er oplyst i den supplerende pressemeddelelse, har Fyens Stiftstidende tirsdag aften forsøgt at få en uddybende kommentar fra Fyns Politi - dog uden held.

Udover oplysningen om, at ulykken skete i forbindelse med leg ved en nøddebusk, kommer politiet i pressemeddelelsen også med en meddelelse fra forældrene til den treårige.

"Fyns politi har endvidere lovet forældrene til den 3-årige dreng, at viderebringe deres anerkendelse af personalet på daginstitutionen," lyder det i pressemeddelelsen.

Fortsætter indsatsen

Heller ikke forældrebestyrelsen i børnehaven kan forklare, hvad der har været årsagen til ulykken, da man ifølge formanden ikke har fået flere informationer der, end dem politiet har meldt ud offentligt.

I et skriftligt svar til Fyens Stiftstidende skriver formanden for forældrebestyrelsen Mette Rosager følgende:

"Jeg kan ikke give flere oplysninger end dem, som allerede fremgår af medierne. Det er der den simple årsag til, at børnehaven har videregivet de samme oplysninger som politiet. Der er i denne sag et hensyn at tage til familien og det vil jeg respektere."

Hos Nyborg Kommune giver borgmester Kenneth Muhs (V) udtryk for, at kommunen nu fokuserer på at hjælpe personale, børn og forældre videre efter ulykken.

- Vi tager politiets konklusion til efterretning. Vores fokus er på at hjælpe familien, børn, forældre og medarbejdere omkring Myretuen bedst muligt videre. Derfor fortsætter vi indsatsen med psykologer og kriseberedskab. Det er afgørende, at vi hjælper alle videre gennem denne tragiske ulykke, lyder det i et skriftligt svar til Fyens Stiftstidende.

Annonce
Nyborg For abonnenter

Brandfolk fik ikke besked i tide om uheld på broen: - 10 minutter kan være forskel på liv eller død, når man er fastklemt

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Nordfyn For abonnenter

Rita og Søren Jensen sad i bussen, der væltede: - Vi har det udmærket

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Prestigefyldt cykelfabrik lukkede produktionen og gik fra 100 til 14 ansatte: Nu er flere års underskud vendt til markant millionoverskud

Odense

Rygetrængende ung mand gjorde sig til røver for cigaretter: - Ham skal vi nok få snakket med

Navne For abonnenter

Tåbelig skuespiller-idé: Kristoffer Helmuth har i en stresset periode op til premiere skrevet dagbog, som Shakespeare ville have gjort

Esbjerg Havn som Nato-knudepunkt er et klart signal til Rusland: - Det handler om at vise russerne, at det aldrig kan betale sig at gå i krig

Nordfyn

Turistbus kørte i grøften og væltede: 36 ældre passagerer sad indespærret

Livsstil For abonnenter

- Vi bruger sindssygt meget jomfruhummer: På Hotel Hesselet er jomfruhummer det første på kortet

Flemming startede Fugebillen for 25 år siden - nu flyver han verden rundt

Assens

Oksekødet er skiftet ud efter prisstigninger: Sådan handler vi nu

Claus Hjort om sit livs stormvejr: - Jeg har en vrede over, at jeg skal bruge min sidste tid i politik med beskyldninger om at være landsforræder

Sport

Sådan kan du følge det klassiske cykelløb Fyen Rundt på nærmeste hold

Kerteminde For abonnenter

Colins firma er gået konkurs: Bagved gemmer sig et forlist aktie-eventyr og en omstridt erhvervsmand med over 620 konkurser bag sig

Kerteminde

Kenneth rapportede om et druknende marsvin og fik afslag: - Vi er ikke en redningstjeneste

Annonce