Annonce
Sydfyn

Trafikuheld i Revsøre: Person overså traktor

Tirsdag blev Fyns Politi kaldt ud til et traffikuheld på Revsørevej. En personbil var kollideret med en traktor. Foto: Michael Bager
Annonce

Revsøre: Om morgensolen har begrænset udsynet, eller om tankerne var et andet sted, er ikke til at vide.

Men tirsdag morgen kolliderede en Hyundai Matrix med en traktor på Revsørevej 62, som den 79-årige billist i bilen tilsyneladende har overset.

I vejkanten var en 23-årig ung mand i færd med at beskære de levende hegn ved vejsiden. Den stillestående traktors højre hjulsæt var ude i rabatten, mens det venstre hjulsæt befandt sig på vejen.

Den 79-årige mand i personbilen kom kørende mod traktoren med cirka 30 kilometer i timen, men standsede ikke. Ifølge den unge mand i traktoren virkede det som om, at den 79-årige overså ham, for der var ikke på noget tidspunkt øjenkontakt mellem de to, og billisten gjorde ikke forsøg på at undgå traktoren.

- Han har formentlig overset den her traktor og er kørt lige op i røven af den, fortæller Christian Billesø, politikommissær ved Fyns Politi.

Den 23-årige i traktoren kom ikke noget til, men den 79-årige i personbilen fik nogle knubs og blev taget med på OUH til observation for indre blødninger i hovedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce