Annonce
Faaborg-Midtfyn

Trafikkaos på gymnasiet eller klimavenlige husstandsvindmøller: Hvad skal avisen undersøge?

Hvad er reglerne i Faaborg-Midtfyn Kommune, når det kommer til husstandsvindmøller? Det vil læserne Pia og Jørgen Rasmussen gerne vide. Billedet er imidlertid taget på Langeland. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Stem på det læser-spørgsmål, som du mener, er vigtigst, og vær med til at bestemme, hvad avisen skal skrive om.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Har du undret dig over, hvor affaldet i genbrugscontainer på genbrugspladsen ender? Eller hvad Faaborg-Midtfyn egentlig gør for at stoppe forringelser på Svendborgbanen?

Hvorfor der er så stort et pres på Midtfyns Gymnasiums p-plads om morgenen? Eller hvilke regler der egentlig gælder for at sætte en husstandsvindmølle op?

Det har avisens læsere.

Avisens redaktioner i Faaborg og i Ringe har i forbindelse med den journalistiske kampagne "Vores klima" bedt læserne stille spørgsmål om alt det, der undrer dem i forhold til den lokale klimaindsats.

Nu har redaktionen udvalgt fire spørgsmål, og så vil vi lade det være op til dig - og andre læsere - hvilket spørgsmål vi i første omgang skal tage fat i og lave journalistik om.

Stem på det spørgsmål, som du mener, vi bør undersøge, og vær med til at sætte dagsordenen. Afstemningen løber til og med fredag.

Du er naturligvis også velkommen til at stille nye spørgsmål i formularen nederst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce